banner55

Çayırova'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı

Çayırova'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2018 Çarşamba 15:57
  Çayırova'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle Akse Mahallesi'nin merkezi konumuna inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı. Kapalı Spor Salonu'nun hemen yanıbaşında 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen tesis 980 metrekare kapalı kullanım alanına sahip.

UZAY ÇATI SİSTEMİ İLK DEFA ÇAYIROVA’DA UYGULANDI

İki blok olarak inşası tamamlanan, uzay çatı sistemi ile farklılık kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu modern ve şık görünümüyle ilçeye değer katıyor. 12,5 çarpı 25 ebadında yarı olimpik havuz, 6 çarpı 9 metre ebadında ise çocuk havuzu bulunan spor tesisinde 100 kişilik seyirci oturma alanıda bulunuyor. Ayrıca sauna, hamam, antrenör odası, spor salonu, pilates ve aerobik salonu, kafeterya, soyunma ve duş odaları ile personel odalarıda tesis içerisinde konumlandırılmış durumda. 

"ÇAYIROVA SPOR KENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR"

Çayırova’da salon sporlarının geliştirilmesi, gençlerin spora eğilimlerinin arttırılması adına 2 ayrı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu projelerini Büyükşehirle birlikte tamamladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, spor kenti olma yolunda ilerleyen Çayırova’nın başarılı sporcular yetiştirmeye de başladığını söyledi. 

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Demirci, "İlçemizde gençlerimize eğitsel, sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yeni yeni imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Semt konaklarımız içerisinde eğitime, sanata, spora, sosyal ve kültürel alanlara yer verdiğimiz gibi tesisleşme alanında da adım adım ilerliyoruz. 

2 stadyum, 4 kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzumuzla sportif tesisleşme yönünde ciddi ilerleme kaydettik. Tabiki gençlerimizi spora yönlendirmek için çeşitli etkinlik ve aktivitelerde düzenliyoruz. Kurduğumuz Eğitim Spor Kulübü ile çeşitli branşlarda başarılar elde ediyoruz. 

Yine yapımını tamamlamak üzere olduğumuz 2 dev Kültür Merkezlerimizde de sporada yer ayırıyoruz. Kısacası sporu ve sporla büyüyen bir gençliği hedeflediğimiz bu çalışmalarda Çayırova’mızı sporun kenti olma yolunda işliyoruz" dedi.  


Son Güncelleme: 21.03.2018 15:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37