banner55

Cumhuriyet Koşusu için başvurular başladı

Cumhuriyet Koşusu için başvurular başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ekim 2019 Cuma 13:53
Cumhuriyet Koşusu için başvurular başladı

 


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan 'Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu' için kayıtlar başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu için geri sayım başladı. Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali kapsamında yapılacak olan koşu için resmi internet sitesi olan www.kocaeligencfest.com adresinden ödüllü koşu için kayıtlar alınmaya başladı. 

SEKAPARK’TA BAŞLAYACAK

Bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından yedincisi gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Koşusu, bayan ve erkek olmak üzere iki kategoriden oluşacak. 4 kilometrelik koşuyla yapılacak organizasyon 26 Ekim Cumartesi günü 10.30’da Sekapark’ta başlayıp Uluslararası Fuar Merkezi’nde son bulacak. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen koşu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm Federasyonu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirecek.

HERKES KATILABİLİYOR

Genç-yaşlı demeden her kesimden vatandaşın koşabileceği Cumhuriyet Koşusu’ndaki amaç; Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmak, atletizm sporunu yaygınlaştırmak ve rengârenk görünümüyle büyüleyen Sekapark’ta spor aracılığıyla halkı buluşturarak sosyalleşmeye katkı sunmak. Yarışlara, 7’den 70’e her yaş grubundaki koşucular ve halk katılabilecek.

DERECEYE GİREN 
SPORCULARA ÖDÜL

Dereceye giren koşuculara derecesine göre; 1’incilik, 2’ncilik ve 3’üncülük madalyası, kupa ve sürpriz ödüller verilecek. İki kategori için koşucular aynı anda saat 10.30’da koşacak. Koşuların bitimi ardından ise ödül seremonisi saat 11.45’te gerçekleştirilecek.

BU KURALLAR 
GEÇERLİ OLACAK

Yarışmalar; Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak yapılacak. Kulüp, ferdi ve yabancı uyruklu sporculara da açık olan yarışmada, yabancı uyruklu sporcuların kayıt yaptırırken pasaportlarını ibraz etmeleri gerekiyor.

Son Güncelleme: 11.10.2019 13:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37