Cumhuriyet Koşusu'nun 4.sü yapılacak

Başvurular 1 Ekim'de başlayacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Eylül 2016 Pazar 12:20
  Cumhuriyet Koşusu'nun 4.sü yapılacak
Büyükşehir, Cumhuriyet Koşusu'nun bu yıl 4.sünü düzenleyecek.

 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı kutlamaları çerçevesinde bu yıl dördüncü kez “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu”  düzenleyecek. 

3 ayrı kategoride yapılacak olan koşu, 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Yarışma, 3 km halk koşusu, 10 km profesyonel sporcu koşusu ve Çocuk Maratonu olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak. Yarış parkurunun başlangıç ve bitişi ise Sekapark olacak.
 
KOŞUNUN STARTI VERİLDİ
Büyükşehir Belediyesi, söz konusu organizasyonu, geçen yıllarda olduğu gibi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi organizasyonu düzenleyeceği kurum temsilcileriyle bir araya gelerek, koşunun startını verdi.
 
KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü Hanifi Aslantürk, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Engin Yaşar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, Spor Okulları ve Organizasyon sorumlusu Murat Yavuz ile Cumhuriyet Koşusu Koordinatörü Abdil Ceylan katıldı.
 
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Toplantıda bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Koşusu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Geçen yıllarda yapılan Cumhuriyet koşularının da ele alındığı toplantıda ayrıca koşunun gerçekleştirileceği güzergâhın yanı sıra organizasyonla ilgili teknik konular görüşüldü.
 
NAKDİ ÖDÜL VERİLECEK
Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan yarışmalarda ilk 10 dereceye giren koşuculara, derecesine göre madalya ve nakdi ödülün yanı sıra çeşitli ödüller verilecek.
 
BAŞVURULAR 1 EKİM’DE BAŞLAYACAK
Cumhuriyet Koşuşuna katılmak isteyenler için başvuru süresi 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan http://www.kocaeli.bel.tr’de yayımlanan bilgilere göre veya İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dâhilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından yapılacak.  Başvuru süresi 28 Ekim Cuma günü 17.00’de sona erecek.
 
BAŞVURU FORMLARI
Tüm katılımcılar kayıtlarını internet üzerinden elektronik olarak yapabilecek. Kayıt formuna http://www.kocaeli.bel.tr den ulaşılabilinecek. 



Son Güncelleme: 25.09.2016 23:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37