banner55

Darıca atletizmde çıtayı yükseltti

Darıca atletizmde çıtayı yükseltti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Şubat 2017 Perşembe 11:04
Darıca atletizmde çıtayı yükseltti



Portekiz’in Albufeira kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcuları Başkan Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, üç yıl üst üste elde edilen Avrupa şampiyonluğunun ardından üçüncülük kupasının buruk mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, "Elimizdeki imkanlar dahilinde düşük bütçeyle Avrupa’nın değişik ülkelerinden 75 takımın mücadele ettiği bu önemli şampiyonaya katılmak bile önemli bir başarıdır. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum" diyerek önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılar kazanmak için çalışacaklarını söyledi.

HEDEFİMİZ BÜYÜKLERDE BAŞARI ELDE ETMEK
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda elde edilen üçüncülük kupasından dolayı kulüp yönetimi ve sporcuları tebrik eden Başkan Karabacak ise bundan sonraki hedeflerinin büyük erkeklerde de güçlü bir kadro oluşturarak aynı başarıları tekrarlamak olduğunu söyledi.

Başkan Karabacak, "Portekiz, İspanya ve son olarak ülkemizde yapılan şampiyonalarda güçlü rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste ülkemize altın madalya kazandıran sizler sadece şehrimizin değil ülkemizin gururu oldunuz. Dördüncü şampiyonluk için gittiğimiz Portekiz’de güçlü rakiplerimizin ardından üçüncü olarak ülkemize bu kez bronz madalya kazandırdık.

Bundan sonra gençlerde elde ettiğimiz başarıları büyük erkeklerde oluşturmayı planladığımız takımımızla da tekrarlamak istiyoruz. Ülke sporuna ve gençlerimize hizmet etmek için elimizdeki bütün imkanları seferber edeceğiz" diyerek genç atletleri tebrik etti. 
Son Güncelleme: 09.02.2017 11:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37