banner55

Darıca Gençlerbirliği olağanüstü kongresini yaptı

Darıca Gençlerbirliği olağanüstü kongresini yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2018 Pazartesi 21:01
Darıca Gençlerbirliği olağanüstü kongresini yaptı

2. Lig temsilcisi Darıca Gençlerbirliği olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. Alınan kararla Anonim Şirket olan kulüpte Başkan Mücahid Vural olurken, yeni yönetim 7 kişiden oluştu.

Darıca Belediyesi Meclis salonunda yapılan kongrede kulüp faaliyetleri ve denetim kurulu raporu onaylanarak ibraz edildi.

Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, kongrede alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunurken, "Darıca GB, köklü bir geçmişe sahip tarihi bir kulüptür. Geçmişi başarılarla dolu kulübümüzde bugün yeni bir dönem başlamıştır. 

Kulüp başkanından yönetimine, taraftarından ilçe halkına kadar herkes Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elini taşın altına koymalıdır. Bizler yıllardır maddi manevi her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. 

Darıca GB'nin daima var olabilmesi için, Darıca GB'yi Anonim Şirketi'ne (A.Ş)ye dönüştürüyoruz. Böylelikle kulübümüzün geleceğini teminat altına alıyoruz. Kulübümüzün ismi, renkleri ve stadı asla ve asla değiştirilemeyecektir. Başkan ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

YÖNETİM 7 KİŞİDEN OLUŞTU

Alınan kararla Anonim Şirketi olan kulüpte Başkan Mücahid Vural olurken, 7 kişiye düşürülen yönetimde şu isimler yer aldı:

Mücahid Vural (Başkan)

Özcan Dal

Lokman Demirtaş

Oktay Akman

Ali Güven

Mehmet Elmas

Ferhat Gümüştekin

 

Denetim kurulu üyeleri:

Bilal Ulusuy

Bülent Anar

Kenan İbar 


Son Güncelleme: 08.10.2018 21:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37