banner55

Darıca Gençlerbirliği'nde Derelioğlu dönemi

Darıca Gençlerbirliği'nde Derelioğlu dönemi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ekim 2018 Salı 13:41
Darıca Gençlerbirliği'nde Derelioğlu dönemi
KOCAELİ (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Derelioğlu, Darıca Gençlerbirliği'ni dışarıdan takip ettiklerini, örnek aldıklarını belirterek, Darıca'da sevgi ve huzur ortamının olduğunu hissettiklerini ifade etti.

Darıca'ya, pozitif ve uzun vadeli yapı olarak düşündükleri için geldiklerini anlatan Derelioğlu, "Her şeyden önce çok çalışarak bir şeyler yapacağız. Burada olmaktan son derece mutluyum. Konuşarak değil, çalışarak başarıya ulaşacağız. Bunu da yavaş yavaş göreceksiniz. Darıca halkının da desteği ile çok güzel yerlere geleceğiz. Biz kısa vadeli değil uzun vadeli, Darıca Gençlerbirliği'ni Süper Lig'e çıkaracak bir düşünce yapısı ile buradayız" diye konuştu.

Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak da Darıca Gençlerbirliği'nin emin adımlarla yoluna devam ettiğini ifade ederek, "Her zaman teknik ekibin yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Kulüp başkanımıza ve yönetimine de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 16.10.2018 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37