banner55

Darıca Meclisi, Avrupa şampiyonu sporcuları ödüllendirdi

Darıca Meclisi, Avrupa şampiyonu sporcuları ödüllendirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2019 Salı 20:30
Darıca Meclisi, Avrupa şampiyonu sporcuları ödüllendirdi

Hafta sonu Portekiz'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros mücadelesinde takım halinde şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcu ve hocaları Darıca Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla altışar adet Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Darıca Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Başkanlığı'nda yapılan Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, Portekiz’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros mücadelesinde takım halinde şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularına ve hocalarına meclis kararıyla ödül verilmesi kararlaştırıldı.

SPORA VE SPORCUYA HEP DESTEK OLDUK

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, elde edilen başarılardan dolayı sporcu, antrenör ve kulüp başkanlarını tebrik ederken, "Daha önce 2014'te Portekiz, 2015'te İspanya ve 2016 yılında Kastamonu’da peş peşe üç kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüz, Potekiz’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası'nda da rakiplerini geride bırakarak dördüncü kez Avrupa şampiyonu oldu Bir kez daha Avrupa'da zirvede yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz. Ülkemize Avrupa şampiyonluğunu kazandırmak, bayrağımızı göklerde dalgalandırmak bizleri çok mutlu etti. Kulüp Başkanımızı, atletlerimizi ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Spora yaptığımız emeklerin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Güncelleme: 06.02.2019 10:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37