banner55

Darıca şampiyonluğa koşuyor

Darıca şampiyonluğa koşuyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Kasım 2017 Pazartesi 11:02
 Darıca şampiyonluğa koşuyor
İstanbul’da yapılan Turkcell 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi 2. Kademe yarışlarını Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Fenerbahçe’nin önünde birinci tamamladı.
Büyükler ve gençlerde yapılan Turkcell 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi’nde İstanbul’daki ikinci etap da noktalandı. 20 Aralık’ta Adana’da yapılacak finaller öncesinde genç erkeklerde son yılların şampiyon ekibi Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile Fenerbahçe arasında bu yıl da çekişme yaşanıyor. İki kademede de birinci olan Darıca 27 puana sahipken, Fenerbahçe son kademeye 48 puanla ikinci sırada girdi.

DARICA’DAN MİLLİ TAKIMA 5 SPORCU 
Müsabakalarda ferdi sıralamada Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Ramazan Barbaros birinci olurken, yine aynı kulüpten Sezgin Ataç yarışmayı ikinci sırada tamamladı. Fenerbahçe’li atlet Ömer Ataçman ise rakiplerinin ardından üçüncü oldu. Avrupa Şampiyonası öncesi seçme niteliğindeki yarışmalarda milli takımımıza toplamda 5 sporcu veren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü milli takımın iskeletini oluşturdu. 


Son Güncelleme: 27.11.2017 11:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37