Darıca yeni semt sahalarına kavuşuyor

Yeni nesil parklar yapılıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Eylül 2016 Perşembe 21:52
Darıca yeni semt sahalarına kavuşuyor
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, değişik mahallelerde yapımı devam eden çok amaçlı semt sahalarındaki çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapımı devam eden altı adet çok amaçlı semt sahasının yıl sonuna kadar bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

YENİ NESİL PARKLAR
Yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, görev yaptıkları süre boyunca ilçedeki yaşam alanlarının artırılması adına çalışmalara devam ettiklerini söyleyerek, “Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde ekiplerimizin yaz aylarının başlamasıyla birlikte başlattığı çalışmalar çerçevesinde ihtiyaç görülen noktalarda çok amaçlı semt sahalarının yapımına başladık.

Bunun yanısıra değişik mahallelere 10 adet çocuk parkı yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Değişik noktalarda altı adet semt sahasının yapım çalışmaları ise devam ediyor.

İçerisinde basketbol ve voleybol sahalarının yanı sıra değişik spor aletleri barındırarak gençlerin ve büyüklerin vakit geçirebileceği semt sahalarında ayrıca çocuk oyun grupları ve dinlenme alanları da düşünülmüş durumda. Yıl sonuna kadar tamamlamayı hedeflediğimiz semt sahaları  ilçemize hayırlı olsun" diyerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 
Son Güncelleme: 30.09.2016 23:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37