banner55

Darıcalı atletler Avrupa üçüncüsü

Darıcalı atletler Avrupa üçüncüsü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2017 Pazartesi 17:52
Darıcalı atletler Avrupa üçüncüsü



Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Portekiz’in Albufeira kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda üçüncü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Portekiz, İspanya ve son olarak ülkemizde yapılan şampiyonalarda güçlü rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, dördüncü şampiyonluk için gittiği Portekiz’de güçlü rakiplerinin ardından üçüncü olurken,  İspanyol Castellon takımı birinci, Fenerbahçe ise ikinci sırada yer aldı.

Avrupa’nın değişik ülkelerinden 75 takımın mücadele ettiği şampiyonada, yarışmalar büyük erkekler, büyük kadınlar, genç erkekler ve genç kadınlar olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. 

Oganizasyonda ülkemizi 6 takım, 46 sporcu ile temsil etti. Şampiyonada büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi şampiyon olurken, büyük kadınlarda Üsküdar Belediyesi altıncı kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarı elde etti. 

Genç kadınlarda ise Bursa Büyükşehir Belediyesi, üst üste ikinci Avrupa şampiyonluğunu elde etti. Fenerbahçe ise genç erkekler ve genç kadınlar kategorilerinde elde ettiği iki ikincilikle ülkemize gümüş madalya kazandırdı.

 
Son Güncelleme: 06.02.2017 17:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37