banner55

Darıcalı karateciler Avrupa şampiyonasında

Darıcalı karateciler Avrupa şampiyonasında

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2017 Perşembe 11:18
 Darıcalı karateciler Avrupa şampiyonasında



Atletizmde elde ettiği başarılarla Avrupa şampiyonluklarına ambargo koyan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Karate branşında da  Avrupa Şampiyonluğu için tatamiye çıkıyor.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün milli karatecileri Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel, Teknik Direktör Adnan Şamdan ile beraber Avrupa Şampiyonası için Bulgaristan’a gitti. Avrupa Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Karate şampiyonası 17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da yapılacak. 

Şampiyonada Darıca Belediyesi’nin karate branşında önemli transferleri Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Ayca Düzgel, Milli formayla ülkemizi temsil edecekler. Genç sporcularımız kategorilerinde Avrupa Şampiyonluğu için birbirinden zorlu maçlara çıkacak.

ERAY ŞAMDAN REKOR PEŞİNDE

Türk sporunun parlayan yıldızı, 4 Avrupa Şampiyonluğu ve son dünya şampiyonluğu apoletine sahip Milli Karatecimiz Eray Şamdan, Sofya’da üst üste 5.kez Avrupa Şampiyonluğunu elde ederek kırılması zor bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. 21 Yaşaltı erkekler 60 kilogramda dünyanın bir numarası olan Şamdan, her zamanki gibi kategorisinde iddialı durumda. 

Ayca Düzgel ve Meryem Mazlum ise 21 Yaş Altı Bayan Kata’da kariyerlerinin ilk Avrupa Şampiyonluğu için tatamiye çıkacaklar. Darıca’ya Karate’de ilk Avrupa Şampiyonluğunu getirmeyi hedefleyen sporcularımızı yalnız bırakmayan Teknik direktör Adnan Şamdan da destek için Sofya’da Millilerimizle aynı heyecanı yaşayacak. 
Son Güncelleme: 16.02.2017 11:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37