Diliskelesi, Metin Oktay’dan 3 puanla çıktı

Diliskelespor, Tayfunspor'u 4-2 yendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ekim 2016 Salı 11:17
Diliskelesi, Metin Oktay’dan 3 puanla çıktı
Diliskelesi ve Tayfunspor arasında geçen müsabakaya Gebze Metin Oktay Stadı ev sahipliği yaptı. Maçın ilk dakikalarında önemli bir pozisyon yakalan temsilcimizin topu direkten döndü. 

Maçın ilk 15 dakikasından sonra kalecinin hatası sonrası topu filelerinde gören Diliskelesi ilk yarıyı 1-1 beraberlik ile soyunma odasına girmeyi başardı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan mavi-beyaz’lılar, İkinci yarının 50. dakikasında kornerden gelen hava topunu filelere gönderen  Çetin oldu. Buna karşılık veren Tayfunspor durumu 2-2 yaptı.  Dakikalar 70’i gösterdiğinde bu sefer sahneye Yusuf çıktı ve eşitliği bozdu 3-2 oldu. 

3. golün sevinci bitmeden 4. golü atan Çetin sevinç içinde taraftarlara koştu ve deplasmanda bile boş geçmedi. Çok istekli bir futbol sergileyenDiliskelesi  kazanmayı bildi ve 2’de 2  yaptı. 

Kulüp yöneticileri ve başkanı Kenan Yılmaz futbolcularından çok memnun bir şekilde daha da çok çalışıp, bütün maçlarını eksiksiz olarak kazanmayı hedeflediklerini söyledi. 

Yılmaz, "Bizleri seven,  destek veren,  her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Dileriz bütün maçlar kıran kırana geçer ve spor yapmış oluruz. Futbol bu yenmek ve yenilmekte var.  Ligimizde ki bütün takımlara başarılar diler bütün maçların dostluk, kardeşlik içinde geçmesini dilerim’’ dedi. 
Son Güncelleme: 05.10.2016 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37