banner55

Diliskelesi spor kompleksi hızla devam ediyor

Diliskelesi spor kompleksi hızla devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ağustos 2018 Pazartesi 11:27
Diliskelesi spor kompleksi hızla devam ediyor
Dilovası Belediyesi, Diliskelesi Mahallesi'ndeki gençlerin sportif faaliyetlerini gerçekleştirmek için spor kompleksi inşaatı hızla devam ediyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın seçim beyannamesinde yer alan Diliskelesi Mahallesi'ne halı saha ve spor kompleksi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz aylarda ihaleye çıkan Diliskelesi Spor Kompleksi’nin geçtiğimiz Mart ayında temeli atılmıştı. Spor kompleksinin içerisinde 45x25 metre genişliğinde kapalı halı saha, 4 adet soyunma odası, 1 adet kafeterya, 180 kişilik tribün ve 1 adet fitness salonu olacak.

Diliskelesi'nde yapımı devam eden spor kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Seçim sürecinde Diliskelesi gençlerinin isteği üzerine Diliskelesi Mahallemize spor kompleksi yapacağımıza dair söz verdik. Diliskelesi gençlerinin sportif anlamda önemli ölçüde ihtiyaçlarını karşılayacak olan Diliskelesi Spor Kompleksimizin geçtiğimiz aylarda temeli atılmış ve inşaatı hızla devam etmektedir. 

Spor kompleksimizi inşallah yıl sonuna kadar bitirmiş olacağız ve Diliskelesi mahallemizde ki gençlerin bu isteğini yerine getirmiş olacağız. Diliskelesi Spor Kompleksimiz bittikten sonra da mahallemizde ki gençlerimiz burada sağlıklı bir şekilde spor yapabilecekler" dedi. 


Son Güncelleme: 06.08.2018 11:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37