Diliskelesispor sezona 3 golle başladı

İzmit Çayırtepe Gençlikspor'u 3-0 yendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Eylül 2016 Pazartesi 15:34
Diliskelesispor sezona 3 golle başladı
Kocaeli 1. Amatör ligi B Gurubu'nda Dilovası’nı temsil eden Diliskelesispor sezona 3 puanla başladı. Diliskelesispor, evinde ağırladığı İzmit Çayırtepe Gençlik spor kulübünü 3-0’lık net bir sokarla mağlup etti.

İlk yarıya tutuk başlayan Dilovası temsilcisi soyunma odasına 0-0 lık skorla girdi. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Diliskelsispor ikinci yarının hemen başında Çetin’in kullanıldığı köşe vuruşunda Hüseyin’in kafa vuruşu Diliskelesispor’u 1-0 öne geçerdi.

Dakika 60’da orta sahadan topu alan Yusuf Bingöl topu 50 metre sürüp klas bir vuruşla gölünü atmayı başardı. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde Ceza sahasının dışından topu önüne alan Yavuz Selimoğlu topu filelere göndermeyi başardı. Böylelikle 3-0 kazanan Dilovası temsilcisi sezona 3 puan ile başladı.

Sezona iddialı bire kadro ile başlayan Diliskelkesispor’un maçına yoğun bir ilgi vardı. Çok sayıda taraftar kulüp Başkanı Kenan Yılmaz'ın öncülüğünde maçı pür dikkat izlediler. Futbolcularına, öğrencilerine hep arkadaş, dost ve kardeş gibi destek veren Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz ve yönetimi futbolcularından ve oynanan oyundan çok memnun oldular.

Maç çıkışında Kulüp Başkanı Kenan Yılmaz maça tutuk başladıklarını, ilk yarı kötü bir oyun sergilediklerini, ikinci yarı istediği skoru alarak 3 puanı aldıklarını, sezona 3 puanla başlamanın önemli olduğunu belirtti.  

Yılmaz sözlerine takımın potansiyelinin çok fazla olduğunu, sezonun ilk maçı olması ve takımdan beklentinin yüksek olması nedeniyle oyuncular üzeride bir baskının olmasının normal olduğunu, ileriki maçlarda çok daha iyi olacaklarını belirtti. 

Yılmaz ayrıca, "İddialı ve kaliteli bir kadronun kurulmasında emeği olan başta Belediye Başkanı sayın Ali Toltar, ilçe başkanı ve kulübün eski başkanı sayın Osman Akbulut, belediye meclis üyesi Cemil Daşdemir, Dilovası 154 Nolu kooparatif başkan yardımcısı sayın Mevlüt Kaya, Şayir Mühendislik sahibi sayın Hamza Şayir ve Kocaman Denizcilik Fetullah Kocaman’a teşekkür eder, guruptaki bütün kulüplere başarılar diler, hayırlı bir sezon geçirmeyi ümit ederiz" dedi. 



Son Güncelleme: 27.09.2016 00:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37