banner55

Dilovası Belediyesi sporcusu milli takıma seçildi

Dilovası Belediyesi sporcusu milli takıma seçildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Aralık 2016 Çarşamba 13:23
 Dilovası Belediyesi sporcusu milli takıma seçildi



Dilovası Belediye Wushu – Kick Box Okulu sporcusu Furkan Yıldız artık milli sporcu.

Türkiye Wushu federasyonu tarafından 23-25 Aralık tarihleri arasında Kayseri KadirHas Spor Salonunda gerçekleştirilen Uluslar arası 1. Erciyes 15 Temmuz Şehitleri Wushu Şampiyonasında Dilovası Belediye Wushu – Kick Box Okulu sporcusu 78 kg da Furkan Yıldız üçüncü olarak ilçeye bronz madalya ve kupa kazandırdı.

Düzenlenen müsabakalarda üçüncü olan Furkan Yıldız ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsilen Wushu-Kung-fu milli sporcusu seçildi.

TOLTAR, YILDIZ'I ÖDÜLLENDİRDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, müsabakalarda başarı olan Furkan Yıldız’ı tebrik ederek ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Ali Toltar, "Elde edilen bu başarıda ve Dilovası Belediye Spor Okulunun bu noktaya gelmesinde belediyemizin çok büyük desteği var. İnşallah bundan sonra da spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz. 

Ama asıl teşekkürü bu gençlerimize çocuklarımıza ediyoruz. Dilovası Belediye Spor Okulu olarak çocuklarımızla dünya ve Türkiye şampiyonalarında çok önemli başarılar elde ettik.

Bu çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren yetişerek gelecekte de özellikle olimpiyatlarda ülkemizin İlimizin ve İlçemizin, temsilini önemli noktalara getireceğini düşünüyoruz. İnşallah daha büyük başarıları hep birlikte elde edeceğiz. 

Spor Okulumuzun Hocası Hasan Yıldız ve yönetimindeki arkadaşlarımıza ve gençlerimize katkısı olan, sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz uğruna hayatlarını kaybeden bütün 15 Temmuz şehitlerimizi tekrar rahmetle anıyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi. 



Son Güncelleme: 28.12.2016 13:30
Anahtar Kelimeler:
Çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37