banner55

Dilovası ve Kocaeli'nin gururu oldular

Dilovası ve Kocaeli'nin gururu oldular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Nisan 2017 Cuma 00:04
Dilovası ve Kocaeli'nin gururu oldular


Kocaeli Bölgesi amatör kümede mücadele eden Dilovası Belediyespor U17 takımı Gebze Bölgesi şampiyonluğunun ardından Düzce'de yapılan Marmara Bölgesi Türkiye şampiyonasında gösterdiği üstün performans ile Türkiye’de ilk 22 takım arasına girerek Dilovası ve Kocaeli’nin gururu oldu.

Dilovası Belediyespor U17 takımının başarısı Dilovası Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Adnan Sak’ı da gururlandırırken, Sak yaptığı açıklamada gençlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Sak, "Düzce de yapılan turnuvada gösterdikleri başarıyla bizleri mutlu eden genç takımızın başarısı bizlere yeni bir yol çizmiştir. Gençlerimiz Türkiye’de ilk 20 takıkm arasına girmiş ve Dilovası’nın Kocaeli’nin gururu olmuştur.
 
GENÇLERİMİZ ÖRNEK OLDULAR 
Bu saatten sonra görev biz büyüklere düşüyor. Gençlere imkan verildiği sürece ne kadar başarılı olduklarını gösterdiler. Turnuva boyunca saha içinde veya saha dışında gösterdikleri centilmenlik ve terbiye ile örnek gösterilen takımımızın ayrıca başarısı bizleri mutlu etmiştir. 

YENİ YILDIZLAR YETİŞTİRMELİYİZ
Dilovası gençliğinin potansiyeli bu turnuvada ortaya çıkmıştır. Sahip çıkılırsa neler yapabileceklerini gösteren gençlerimize artık daha çok sahip çıkmalıyız. Spora yatkınlığı olan gençlerimizin elinden tutmalıyız. Onları Türkiye’nin gelecek yıldızları olarak yetiştirmeliyiz. Ben inanıyorum ki Dilovası'nda ki bu pırıl pırıl gençliğe sahip çıkılırsa ilerde süper liglerde oynayacak yıldızlara sahip oluruz. 

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
Tabi bu başarı gençlerimizin ve yönetimimizin dışında bizlere her zaman destek olan Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar, Dilovası Belediyespor’a ana sponsor olarak sahip çıkan Çolakoğlu Metalurji Yönetimi, Efesanport Yönetimi, Altıntel Yönetimi ve her zaman destek olamaya devam eden kulüp yöneticilerimiz Yasin Akın ve Hamza Şayir’e ayrıca bir teşekkür ediyorum.

TESİSLER DİLOVASI’NA YAKIŞIR OLMALI
Bundan sonra yapmamız gereken Dilovası gençliğinin önünün açılmasıdır. Yönetim olarak alt yapıya daha çok önem vermeliyiz. Yıldızları Dilovası’nın çocuklarından yetiştirmeliyiz. Bunun içinde öncelikli olarak tesislerimizin yenilenmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için çalıma yapmalıyız. Dilovası’na yakışır bir tesisin olması için gerekli görüşmeleri yapacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Dilovası Belediye Başkanımızdan bu konuda destek istiyoruz" dedi.   



Son Güncelleme: 07.04.2017 00:14
Anahtar Kelimeler:
FutbolTFF 1. LigGörünüm
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37