Dilovası'nda spor salonu hizmete açıldı

Kültür Merkezi'nin bir kısmı spor salonu oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ağustos 2016 Perşembe 19:33
Dilovası'nda spor salonu hizmete açıldı
Dilovası Belediyesi ilçe halkının spor yapmalarını temin etmek amacıyla belediye kültür merkezinin bir bölümünde spor salonu açılarak hizmete sundu.
 
Dilovası Belediyesi, özellikle gençlerin ve çocukların kick boks ve karate sporlarını yapabilmeleri için Belediye Kültür Merkezinin bir bölümünü düzenleyerek spor yapmaya elverişli hale getirdi.
 
Sporcuların ihtiyaç duydukları tüm donatıların hazır hale getirildiği spor salonunda ayrıca mescit de bulunuyor.  Belediye Başkanı Ali Toltar, başta genç ve çocuklar olmak üzere ilçe halkının spora ilgisini arttırmak için her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirterek, Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması için böylesi faaliyetlere ihtiyaç olduğunu düşünerek, bu salonu hizmete sunduk. İdare olarak her türlü desteği sunacağız.


Gençlerimizin ve çocuklarımızın kendilerine, ailesine ve topluma yararlı bireylerin yetişmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Semt konaklarımızda ve çok amaçlı sosyal tesislerimizde birçok noktada gençlerimize eğitim veriliyor.
 Çocuklarımızın istifade edebileceği mekânlar oluşturduk. Önümüzdeki günlerde başta gençlerimiz ve öğrencilerimiz olarak halkımızın tamamını spora yönlendirmek adına yaptığımız en önemli çalışmalardan birer birer kendini göstererek kapalı spor salonları hizmete açacağız” dedi. 
Son Güncelleme: 25.08.2016 23:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37