banner55

Dünya Fenerbahçeliler Günü hediyesi iyilik oldu

Dünya Fenerbahçeliler Günü hediyesi iyilik oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Temmuz 2018 Çarşamba 12:58
Dünya Fenerbahçeliler Günü hediyesi iyilik oldu


Kanada Fenerbahçeliler Derneği, kulübün kuruluş yılını temsil eden 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde, Özel Tohum Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda öğrenim gören bir öğrenciye eğitim bursu sağladı.

Her yıl sarı-lacivertli taraftarlar tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu özel günde, dünyanın dört bir yanındaki Fenerbahçeliler ile Kulüp arasında bir köprü görevi üstlenen taraftar derneklerinden biri olan Kanada Fenerbahçeliler Derneği, iyilik armağan etti.

Kanada Fenerbahçeliler Derneği'nin her yıl düzenlediği geleneksel balosunun beşincisi bu yıl 25 Nisan’da Fenerbahçe’ye gönül vermiş birçok sarı-lacivertlinin katılımı ile Toronto’da gerçekleştirildi. 

Etkinlikten elde edilen gelir ile Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda eğitim alan maddi imkanı yetersiz otizmli bir öğrencinin eğitim bursu karşılandı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen baloda ise Kanada Fenerbahçeliler Derneği tarafından Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’nun spor salonu yenilenmiş ve rehberlik birimi yapılmıştı.

Kanada Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Arzu Avşar, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Fenerbahçe camiası için önem taşıyan bu anlamlı günde Dernek olarak böyle bir fayda sağlamanın sevincini yaşadılar.

TOHUM OTİZM VAKFI HAKKINDA

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, "Otizm Spektrum Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinden bu yana çalışmalarını yürütmektedir.
Daha fazla bilgi için: Filiz Bozkan / [email protected] 212 244 7500 / 546 629 90 48 


Son Güncelleme: 18.07.2018 12:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37