banner55

Durmuş:Darıca'da kickbox organizasyonu yapabiliriz

Durmuş:Darıca'da kickbox organizasyonu yapabiliriz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mayıs 2017 Çarşamba 12:22
  Durmuş:Darıca'da kickbox organizasyonu yapabiliriz

Geçtiğimiz hafta Gebze kapalıspor Salonu’nda yapılan kickbox organizasyonunun büyük ilgi görmesi üzerine, Adem Durmuş ikinci organizasyonu Darıca’da yapmayı düşündüğünü söyledi. 

Durmuş, "Darıca'nın sporcu bir belediye başkanı olması Darıca için büyük şans. Sayın Şükrü Karabacak'ın da olaya sıcak bakması halinde Darıca Amfi Tiyatro’da da güzel müsabakalar yapabiliriz" dedi.

GEBZE'DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜK


Gebze’de çok yüksek reyting yakaladıklarını belirten Durmuş sözlerini şöyle sürdürdü:


Dünya sıralamasında üst sıralarda, çok geniş dövüşçü kadrosuyla seyircilere çok güzel müsabakalar seyrettirdik. Tv8.5 müsabakaları canlı yayınladı ve Türkiye’nin bir çok yerinde, bir çok ülkede izlendi. 
Bu organizasyonda bizlere maddi, manevi desteklerini esirgemeyen başta Gebze Belediye Başkanı sayın Adnan Köşker’e, Kocaeli Erzurumlular Federasyon Başkanı Tekin Dursun’a, Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Gıyasettin Çeliker’e, Sezgi Reklam İsrafil Kamacı’ya, Muaythai camiasının duayenlerinden Yılmaz Uyan’a, Ertuğrul Tuncer’e, Entosav Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Yıldıztekin’e, Gören Müzik Organizasyon Ahmet Gören ve ismini sayamayacağım bir çok arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
DÜNYA ÇAPINDA SPORCULAR
Gebze’de yaptığımız müsabakalarda Azeri Zabit Samedov, Fred Sinistre, Adem Bozkurt, Surinamlı Danovan Vise gibi dünya çapında sporcular yarıştı.
Zabit Samedov ve Fred Sinistre’nin dövüşü nefesleri keserken, Adem Bozkurt’un dövüşü kaybetmesi bizleri şok etti. Ama Adem ilk turnuvada bize tekrar galip geleceğinin sözünü verdi. Bundan sonraki ilk projemizde de Adem Bozkurt ile Yunanlı Alex The Professör karşılaşacak.


SAYIN KARABACAK BÜYÜK ŞANS
Eylül, Ekim gibi yeni bir organizasyon yapacağız. Türkiye’nin bir çok ilinden talep var ama biz bu organizasyonu da Kocaeli’de yapmak istiyoruz. Sayın Şükrü Karabacak başkanımız da olaya sıcak bakarsa Darıca Amfi Tiyatro’da Darıcalılara muhteşem maçlar izlettirmiş oluruz. Önümüzdeki günler başkanımızdan randevu talep edeceğiz. Sporcu başkanımızın bu organizasyona sıcak bakacağını tahmin ediyorum.

KENDİMİZİ DÜNYAYA TANITACAĞIZ
Biz sporcularımızı sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada tanıtmak istiyoruz. Ülkemizi, bayrağımızı bu spor dalında da öne çıkarmak istiyoruz.
Şimdiye kadar Akın Dövüş Arenası’nda 3 dönem genel koordinatörlük yaptım ama bundan sonra kendi ismimizle, kendi markamızla devam edeceğiz. Bunu da önümüzdeki günlerde açıklayacağız.


 
Son Güncelleme: 24.05.2017 12:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37