banner55

Dursun: Gebzespor'a Süper Lig yakışır

Dursun: Gebzespor'a Süper Lig yakışır

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ocak 2019 Perşembe 23:54
Dursun: Gebzespor'a Süper Lig yakışır

 

Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebzespor tesislerine konuk olurken, burada Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Adayı Dursun, "Gebzespor taraftar gücü ve kent potansiyeliyle Süper Lig'e layık" dedi. 

KAMYON GARAJI VERİLSİN 

Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebzespor tesislerine konuk oldu. Burada Kulüp Başkanı Abbas Sır ile yöneticiler Mustafa Turhan ve Şener Çelikkaleli ile bir araya gelen Başkan Adayı Dursun, Gebzespor’un bir marka olduğunu ve bu markanın değerinin bilinmesi gerektiğini kaydetti. Recep Dursun, "Gebzespor bir marka, bu markanın kalıcı gelirleri olmalı, Kamyon Garajı’nın gelirleri Gebzespor’un olsun" dedi. 

KALICI GELİRLER OLMALI 

"Gebze gibi büyük bir sanayi kentinin takımı kendi ayakları üzerinde duramıyorsa burada büyük bir problem var" diyen Millet İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, "Gebzespor’un kalıcı gelirlerini elinden aldılar. Gebzespor’u dışa bağımlı hale getirdiler. Sporu kötü yönettiler. Kamyon Garajı konusunda üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım, oranın gelirleri kulübe verilmeli, Gebzespor rahat nefes almalı" şeklinde konuştu. 

BU TARAFTAR KİMSEDE YOK 


Akhisar örneğini veren Recep Dursun, "Akhisar Süper Lig’de. Gebzespor’un potansiyeli pek çok Süper Lig takımından fazla. Taraftar gücü başka kimsede yok. Gebzespor çok daha iyisini hak ediyor. Gebzespor’da yöneticilik yapmış biri olarak söylüyorum. 

Kentimizin takımı kendi ayaklarının üzerinde durursa büyük başarılar elde eder. Aksi takdirde sürekli maddi sorunla boğuşan ve günü kurtarmaya çalışan bir kısır döngü içinde sürüklenmeye devam eder" ifadesini kullandı.
 
ABBAS SIR TEŞEKKÜR ETTİ 

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Gebzespor Başkanı Abbas Sır, "Gebze Belediye Başkan Adayımız Recep Dursun’a bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Kendisi sporu seven birisi. 

Daha önceki senelerde Gebzepor’da yöneticilik yapan kıymetli biri. Çıktığı yolda kendisine başarılar dilerim. Ben ve yöneticilerimiz bu anlamlı buluşmadan dolayı çok mutluyuz, Gebzespor için mücadele eden herkese kapımız açık" dedi. 


Son Güncelleme: 01.02.2019 13:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37