banner55

Eray Şamdan ve Meryem Mazlum Dünya Şampiyonası’nda

10-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2016 Salı 12:27
Eray Şamdan ve Meryem Mazlum Dünya Şampiyonası’nda
Eray ve Meryem 10-12 Ağustos 2016 tarihlerinde Portekiz’de yapılacak olan Üniversiteler Dünya Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler. Şamdan ve Mazlum, 08 Ağustos 2016 Pazartesi günü şampiyona için bu ülkeye hareket ettiler.

Usta teknik direktör Adnan Şamdan’ın yetiştirdiği Gebze’mizin ve ülkemizin milli gururları Eray ve Meryem’in Portekiz’de ülkemizi layıkıyla temsil edeceklerine inanıyoruz. Son 4 yılın Avrupa Şampiyonu, 2015 yılının Dünya Şampiyonu Eray Şamdan 2. Dünya Şampiyonluğunu almayı hedefliyor. 
Birçok Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Balkan şampiyonluğu da bulunan, sayısız uluslararası dereceleri olan Meryem Mazlum’da kariyerine bir dünya şampiyonluğu daha eklemek istiyor. 

Son iki yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübü adına tatamiye çıkan Eray Şamdan üst üste aldığı olağanüstü başarıları ile dikkat çekiyor. Kulüp idarecileri de Eray’a çok güveniyor. 

Sporcuların özel antrenörlüğünü yapan Adnan Şamdan; "Her iki sporcuma da güvenim tam. En iyi şekilde ülkelerini temsil edeceklerine ve başarılı neticelerle döneceklerine inanıyorum" dedi. Bunun bir spor olduğunu ve her türlü neticenin de olabileceğini unutmamak gerektiğinin altını çizdi. 
Son Güncelleme: 09.08.2016 23:10
Anahtar Kelimeler:
Schneider ElectricUniversum
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37