Gebze Belediyesi'nin marka elçisi Terbi, Gebzespor'da

Gebze Belediyesi'nin marka elçisi Terbi, Gebzespor'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Temmuz 2017 Pazar 13:05
Gebze Belediyesi'nin marka elçisi Terbi, Gebzespor'da


Gebze Belediyesi’nin çocukların üzerinde çevre bilinci ve geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaç edinerek kamuoyuna tanıttığı Terbi isimli maskot, şimdi de Gebzespor camiasına katıldı. 

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yöneim kurulu üyeleri, Terbi’yi sembolik olarak Gebzespor’a transfer ederek kamuoyuna güzel bir mesaj verdi. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Terbi için imza töreni düzenlenirken, Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk yaptığı açıklamada, "Terbi Gebzeliler’in sevdiği bir karakterdir. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; Gebzespor’un yeni sezondaki kadro yapılanmasından kimsenin şüphesi olmasın. 

Bu zamana dek yaptığımız transferlerde önceliğimiz karakter oldu. Sezon içerisinde de bunu Gebzeliler’e ve Gebzespor’a gönül veren taraftar grubumuz Eskiçarşı’ya göstermek istiyoruz. İsmi olan değil, yüreği olan, yüreğini takımı için sahaya koyacak, ben değil biz değerini ön planda tutan oyunculardan kurulu bir takım yaratmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Allah nasip ederse bunu sezon içerisinde hep birlikte göreceğiz" dedi. 

GEBZESPOR'UN EN ÖNEMLİ TRANSFERİDİR
Terbi, çocukların üzerinde çevre bilinci ve geri dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaç edinmiş sevimli bir karakterdir. Gebze Belediyesi’nin projesi olan Terbi, Gebzeliler tarafından da çok sevildiği için artık Gebze’nin bir marka elçisi haline gelmiştir. Gebze Belediyesi’nin de tescilli bir resmi maskotudur. Gebze’nin bir çok değerini kendinde toplayan Terbi, şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. 

Terbi, tarihimizin değerli isimlerinden Osman Hamdi Bey’in, dünyaca ünlü eseri Kaplumbağa Terbiyecisi’nden esinlenerek oluşturulmuştur. Gebze’nin güçlü sanayisini temsilen kabuğunda bir çark bulunuyor, ayrıca kabuğunun ortasında kültürümüzü simgeleyen Osmanlı motifi yer alıyor. 

Karakterimiz fanatik Gebzesporlu olduğu için de elinde Gebzespor’umuzun mor menekşesi bulunuyor. Terbi isminin anlamı da dörtlük olmasından kaynaklı, kendisi de dört dörtlük bir maskotumuzdur. Gebze’yi tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtmayı hedefleyen Terbi’yi daha birçok projede görebileceğiz.   


Son Güncelleme: 02.07.2017 13:06
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37