banner55

GTÜ Spor Turnuvası tamamlandı

GTÜ Spor Turnuvası tamamlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Kasım 2018 Pazartesi 10:24
GTÜ Spor Turnuvası tamamlandı

 

Gebze Teknik Üniversitesi'nde her yıl düzenlenen akademik, idari personelin ve öğrencilerin takımlar oluşturarak yarıştığı spor turnuvası yapıldı. 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 2018 GTÜ Spor Turnuvası kupa ve ödül töreni kampüste gerçekleştirilen son karşılaşmanın ardından tamamlandı.  Törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTÜ Rektör Yard. Prof. Dr. A. Çağdaş Aydınoğlu, akademisyenler, kurum ve kuruluşların temsilcileri, GTÜ idari personeli ve öğrenciler katıldı. 
  
Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi ve Tenis branşlarında yapılan turnuvada GTÜ akademi, idari personeli ve GTÜ öğrencilerinin oluşturduğu takımlar, bir ay boyunca kıyasıya mücadele verdi. 12O maçın yapıldığı müsabakaya 465 sporcu katıldı. 

Basketbol, voleybol maçları  Prof. Dr. Ahmet Ayhan Spor Salonu'nda yapıldı. Tenis ve futbol karşılaşmaları ise Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı açık alanlarında düzenlendi. 
"Mutlak galibiyet değil, mutlak dostluk" sloganı ile yapılan turnuvanın futbol final müsabakasını MHK Eski Başkanı ve Süper Lig eski hakemi Mustafa Çulçu yöneterek GTÜ sporcularına destek verdi. 

Finalin ardından tüm branşlarda ilk üçte dereceye giren takımlar protokol tarafından madalya, kupa ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. 
Son Güncelleme: 12.11.2018 13:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37