Kocaelispor'a FİFA'dan '800 bin euro borcu ödeyin' uyarısı

Yeniden küme düşmeye doğru

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2016 Salı 15:59
Kocaelispor'a FİFA'dan '800 bin euro borcu ödeyin' uyarısı
FIFA, Kocaelispor'dan Kızılyıldız Kulubü'ne olan 800 bin euroluk borcunu 13 Kasım'a kadar göndermesini istedi. Ödeme yapılmaması durumunda Kocaelispor'un 6 puanının silineceği, verilecek 2'nci tarihte de verilmediği takdirde amatör kümeye düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı bildirildi.

AYRICA PARA CEZASI DA VERDİ

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta mücadele veren Kocaelispor'a bir yazı gönderen FİFA, geçmişte yeşil siyahlı kulüpte forma giyen 3 Sırp futbolcu Andelkovic, Tutoric ve Jestrovic için Kızılyıldız Kulübü'ne olan 800 bin euroluk borcunu ödemesini isterken 22 bin İsviçre frangı ceza da verdi. FİFA, 1'inci Lig''de oynadığı dönemde Türkiye Kupası'nı kazanıp Avrupa kupalarında oynayan Kocaelispor'a borcunu ödemesi için 13 Kasım tarihine kadar da süre verildi.

YENİDEN KÜME DÜŞMEYE DOĞRU 

Bu süre içerisinde borcunu ödeyememesi durumunda Kocaelispor'un 6 puanı silinecek. Daha önce amatör kümeye düşen Kocaelispor'a borcunu ödemesi için de 2'nci bir tarih verilecek. Kocaelispor'un bu tarih içerisinde borcunu ödeyememesi durumunda amatöre düşürme cezası uygulanacak.

BAŞKAN:FİFA'DAN YAZI GELDİ

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, Kızılyıldız Kulübü'ne olan borcun 13 Kasım'a kadar tamamının ödenmesi için FIFA'dan yazılı uyarı geldiğini açıkladı. Başkan Bahri Yavuz'un açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar "Kocaelispor Yok Oluyor" başlıklı hashtag açarak, kentin ileri gelenlerinin kulübe sahip çıkması çağrısında bulundular.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 18.10.2016 18:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37