banner55

Martıspor'dan Törk'e şampiyonluk ziyareti

Martıspor'dan Törk'e şampiyonluk ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2019 Salı 12:16
Martıspor'dan Törk'e şampiyonluk ziyareti

 

Darıca Kültür Martı Spor 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e çıktı. Martıspor yönetimi desteklerinden dolayı CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ü ziyaret etti. 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Kültür Martı Spor’u Kocaeli Sekaspor ile oynadığı maçın ardından ziyaret ederek Süper Amatör Lig’e çıkmasından ötürü tebrik etmişti. Törk, Seka ile oynanan ve farklı kazanılan maçın ardından Darıca ekibinin soyunma odasına giderek takıma şampiyonluk primi de açıklayarak jest yapmıştı. 

Dün, Darıca Kültür Martı Spor yöneticileri ve teknik heyeti Törk’e bir ziyaret gerçekleştirerek desteklerinden ötürü teşekkür etti. Ekip, yapılacak şampiyonluk gecesi ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

EŞİT DESTEK VERECEĞİZ
Ziyarette konuşan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Sporcu kimliği olan bir başkan adayı olarak da Darıca’da eğitim ve kültürle birlikte bir spor kenti olarak Darıca’yı hayal ediyoruz. Darıca’da sporun her alanda yaşandığı ve uygun ortamlarda buna dair yatırımların yapıldığı bir Darıca zor değil. 

Amatör spor kulüplerinin sıkıntısını bilen, bizzat bu yöneticilik yapmış spor adamı olarak yaşanan sıkıntıları çözüp, üst liglere yetişmiş gençlerimizle birlikte çıkacağız. Tüm amatör ligdeki takımlara gerekli malzeme yardımlarının yapıldığı, bizzat futbolcu yetiştirilecek bir mekanizmaya kavuşması için tüm amatör spor kulüplerine göreve geldiğimizde eşit destek vereceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 05.02.2019 16:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37