banner55

Şamdan yılın en iyisi seçildi

Şamdan yılın en iyisi seçildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ocak 2019 Perşembe 15:12
 Şamdan yılın en iyisi seçildi


Geçtiğimiz
günlerde Paris'te düzenlenen ödül töreninde karate branşında 60 kiloda 2018 yılının en iyi sporcusu olarak seçilen Milli Sporcu Eray Şamdan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek, destelerinden dolayı teşekkür etti.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Bekir Güven ve Kulüp Antrenörleri Adnan Şamdan ile Ahmet Akçay’ında hazır bulunduğu ziyarette Milli Sporcu Eray Şamdan’ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Karabacak, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün ülkemize önemli başarılar kazandıracağına olan inancını dile getirdi. 

Başkan Karabacak, "2018 yılında Premier Lig Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübümüzün Karate takımı sporcusu gururumuz Eray Şamdan geçtiğimiz günlerde Paris'te düzenlenen ödül töreninde 60 kiloda 2018 yılının en iyi sporcusu olarak seçildi. Sporcumuzu ve hocalarını tebrik ediyorum.‬ Eray kardeşimizin Tokyo’da yapılacak Olimpiyat Oyunları’na katılarak ülkemize madalya kazandıracağına inancımı tam" diyerek başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

DÜNYA KLASMANINDA BİR NUMARA

Genç yaş kategorisinde elde ettiği başarılarla adını karate tarihine altın harflerle yazdıran Eray Şamdan, Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı kategorilerinde 1 Dünya Şampiyonluğu ve 1 Dünya üçüncülüğünün yanı sıra, 6 kez Avrupa Şampiyonluğu 1 kez de Avrupa üçüncülüğü yaşadı. Alt yaş gruplarında kırılması neredeyse imkansız bir rekora imza atan Genç yıldızımız, büyükler kategorisinde de elde ettiği başarılarla dünya sıralamasının zirvesine çıktı. 

Özellikle 2018 yılında elde ettiği zaferleriyle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şamdan, Dünya Karate Federasyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2018 yılı içinde girdiği uluslararası organizasyonlarda toplamda en yüksek puanı toplayarak 60 kiloda Dünya’nın 1 numarası oldu.

Son Güncelleme: 01.02.2019 13:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37