Spor okulları yeni dönemde ücretsiz

12 ilçede 10 ayrı branş

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Eylül 2016 Salı 13:34
 Spor okulları yeni dönemde ücretsiz
Çocuklar bu yıl da 10 farklı branşta spor kültürüyle yetişmenin ayrıcalığını yaşayacak.
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni dönem başlıyor. Spor Okulları bu yıl 10 farklı branşta faaliyet gösterecek. Spor Okulları’nın Voleybol, Basketbol, Cimnastik, Yüzme ve Masa Tenisi branşlarının yanına bu yıl yeni olarak Güreş, Satranç, Badminton, Atletizm ve Hentbol eklendi. Spor Okulları’ndan 6-12 yaş arasındaki çocuklar yararlanabiliyor.
 
DÖRT YILDA 38 BİN ÇOCUĞA ULAŞILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun 2012 yılında sporun tabana yayılması talimatıyla yola çıkan Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni eğitim dönemi başlıyor. Proje kapsamında dört yıl içinde 38 bin çocuğa ulaşıldı.
 
YENİ BRANŞLAR EKLENDİ
Ücretsiz Spor Okulları yeni eğitim döneminde 12 ilçede ve 10 ayrı branşta eğitim verecek. Spor Okulları’nın Voleybol, Basketbol, Cimnastik, Yüzme  ve Masa Tenisi branşlarının yanına bu yıl yeni olarak Güreş, Satranç, Badminton, Atletizm ve Hentbol branşları eklendi. 
 
YIL BOYU KAYIT ALINIYOR
Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Okulları’nın kayıtları yıl boyunca sürüyor. 6-12 yaş arasındaki tüm çocuklar yıl boyunca Spor Okulları’na kayıt yaptırabiliyor. Kayıt ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’nün 0262 335 53 49 No’lu telefonunu arayabilir.


Son Güncelleme: 21.09.2016 10:06
Anahtar Kelimeler:
Okuma Yazma
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37