banner55

Spora Dilovası damgası

Spora Dilovası damgası

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Kasım 2016 Perşembe 11:51
Spora Dilovası damgası
Kocaeli Wushu Sanda Şampiyonası Kocaeli’de gerçekleşti. Şampiyonaya katılan Dilovası Belediyesi Wushu Kick Boks Okulu öğrencileri büyük bir başarı elde ederek 36 madalya ile ilçeye döndüler.

Kocaeli’de bulunan kulüplerin katıldığı ve 210 sporcunun yarıştığı Kocaeli Wushu Sanda Şampiyonası Kocaeli Hasan Gemici Spor Salonu'nda gerçekleşti. Şampiyonaya Dilovası Belediyesi Wushu Kick Boks Okulu öğrencileri 19 birincilik, 9 ikincilik ve 8 üçüncülük olmak üzere 36 madalyayı kupasına götürürken, takım olarak 1.cilik alarak Dilovası’nı gururlandırdı. 

Kocaeli’de düzenlenen ve Dilovası’nın büyük bir başarı gösterdiği şampiyonada alınan başarıları takdir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Dilovası’nın çocuklarının spora yatkın oldukları ve girdikleri her alanda başarılı olacaklarına inanıyorum. Nitekim geçtiğimiz yıl futbolda 5 şampiyonlukla ve şimdi de Kick Boks okulumuzun almış olduğu 36 madalya ile bunu göstermiş oldular. Gençlerimizin spora yoğunlaşması ve başarı elde etmeleri için kurum olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu mutluluğu ilimize yaşatan Dilovası Belediyesi Wushu Kick Boks Okulu öğrencilerini ve antrenör Hasan Yıldız’ı tebrik ederim. İnşallah başarılarının bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum" dedi.   
Son Güncelleme: 17.11.2016 12:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37