Tarım camiası futbol şöleninde buluştu

Tarım camiası futbol şöleninde buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Mayıs 2017 Perşembe 11:16
 Tarım camiası futbol şöleninde buluştu


Kocaeli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen geleneksel olması düşünülen Şubeler arası 1.Bahar Futbol Turnuvası final maçıyla son buldu.

20.03.2017 tarihinde başlayan 1 grup halinde 6 takımla düzenlenen turnuva 03.05.2017 tarihinde üçüncülük ve final maçıyla son buldu. 

Turnuvayla ilgili bilgi veren İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlhan Özel şunları söyledi:

Turnuva yaklaşık 2 ay sürdü. 6 takımın mücadele ettiği turnuva tam bir centilmenlik havası içinde geçti. Turnuvayla personelimizin günlük yoğunluğu içinde mesai haricinde bu tip etkinlikler düzenleyerek hem iş ortamından biraz olsun uzaklaşmasını sağlayarak, personelin kendi arasında kaynaşmalarına, motivasyon ve moral anlamında katkısı olduğunu düşünmekteyiz. 

Artık bundan sonra bu turnuvanın ve başka sosyal faaliyetlerin gelenekselleşmesini sağlamak amacındayız. Ben bu vesile ile bu organizasyonun düzenlenmesinde yoğun mesai harcayan tertip komitesine Ramazan Çağlayan, Sami Öztekin ve Hasan Kılıç’a teşekkürlerimi sunarım.
 
Bahar Turnuva 6 takımdan oluştu; Hayvan Sağlığı, İdari Mali İşler, Bitkisel Üretim, Gıda Yem, Laboratuvar, İthalatçılar, ilk dört sırayı alan takımlar yarı finale çıktı.

Yarı finale çıkan takımlar ve eşleşmeler; Hayvan Sağlığı, İdari Mali İşler, Gıda Yem ve İthalatçılar olmak üzere çapraz eşleşme ile finalistler belirlendi.

Yarı final maç sonuçları: 

Hayvan Sağlığı:2 -İdari Maliİşler:4
İthalatçılar:  6 - Gıda Yem:4

Finale çıkan takımlar:

İdari Mali İşler—İthalatçılar final maçı
Hayvan Sağlığı-- Gıda Yem 3. Lük maçı oynamaya hak kazandı.

Birinci Olan Takım; İdari ve Mali İşler 
İkinci olan Takım; İthalatçılar
Üçüncü olan Takım; Hayvan Sağlığı 

Turnuva ödül töreni ve İl Müdürü İlhan Özel’in turnuva birincisine İdari ve Mali işler Şubesine Kupası’nı vermesiyle son buldu.  


Son Güncelleme: 04.05.2017 11:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37