banner55

Tavşancılspor sezonu açtı

Tavşancılspor sezonu açtı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:59
 Tavşancılspor sezonu açtı

Kocaeli
Süper Amatör Lig'inde mücadele edecek olan Tavşancılspor 2017-2018 sezonunun açılışı gerçekleştirdi.

Açılış törenine, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli eski Milletvekili Salih Gün, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Tavşancılspor Kulüp Başkanı M.Servet Akkor, Fahri Başkan Tahsin Artut, Teknik direktör Suat Şık, sporcular ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

2017-2018 sezon açılışı dua ederek, kurban keserek yapıldı. Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Toltar, sporun birlik ve beraberliğin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi. Bu amaçla yeni sezonun tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olmasını diliyor, Süper Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Tavşancılsporumuza başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise sezon açılışı programında yaptığı açıklamada, yeni sezonda Tavşancılspor'a başarılar diledi. Yeni yönetim, teknik kadro ve futbolcuların yeni bir sayfa açarak, bu sene Tavşancıl sporun Süper Amatör Lig'de beklentisini karşılayacaklarına inandığını söyleyen Yaman, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. 


Son Güncelleme: 09.08.2017 13:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37