banner55

Tenisin şampiyonlarından Başkan Demirci'ye ziyaret

Tenisin şampiyonlarından Başkan Demirci'ye ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Eylül 2018 Salı 15:23
Tenisin şampiyonlarından Başkan Demirci'ye ziyaret


Gebze Tenis Kulübü Başkanı Ali Tokaç, antrenörler ve sporcular Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Şampiyonasında elde etmiş oldukları başarılar ve devam eden eğitimler hakkında bilgiler veren Tokaç, ilerleyen süreçte daha da büyük başarılar elde etmenin arzusu ve gayreti içinde olduklarını aktardı. 

DEMİRCİ'DEN GENÇ ŞAMPİYONLARA DESTEK SÖZÜ

Gebze Tenis Kulübü çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ve aynı zamanda milli takım sporcuları olan gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Şevki Demirci, örnek bir neslin spor ve eğitimle yoğrulmuş bir nesil olduğunu söyledi. Bu anlamda gençlerin başarılarının takdir edilmesi gerektiğinide belirten Demirci, sporcular Betina Tokaç, Togan Tokaç ve Atakan Kahraman’ı tebrik etti. Genç sporculara her zaman destek vereceklerini de aktaran Demirci, gençlerin isteklerini de dinledi.

Gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Ali Tokaç ve Antrenör Hikmet Saraç’tan bilgiler alan Demirci, bu başarının bölgemiz açısından çok önemli olduğunuda dile getirdi. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizen Demirci, her bir spor dalında başarılı olan gençlerin bir adım daha ileriye gidebilmesi adına gerekli destekleri verdiklerini de hatırlatttı. Spor yapan gençlerin kendi özgüvenlerini kazandıkları gibi yeteneklerinide keşfettiklerini söyleyen Demirci, belediye bünyesinde kurmuş oldukları Eğitim Spor Kulübüyle ilgilide bilgiler verdi.

FUTBOLUN YANINDA DİĞER BRANŞLARADA ÖNEM VERİYORUZ

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) çatısı altında futbol, basketbol, masa tenisi, yüzme, güreş, karete, jimnastik gibi 8 ayrı branşta lisanslı profesyonel sporcular yetiştirerek hizmet verdiklerini açıklayan Demirci, futbolun yanı sıra diğer branşlarada önem verdiklerini ve gençleri bu yönde teşvik edecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirci, "İlçemiz ve bölgemizde futbolun yanı sıra salon sporlarını yaygınlaştırmak adına ÇESK çatısı altında birçok faaliyet gerçekleştirdik. Kurulduğu günden itibaren büyük bir ilgi gören ÇESK içerisinden milli takımlara sporcular gönderdik. Bu başarıyı devam ettirebilme adına spor yapan gençlerimiz arasından kendisini gösteren sporcularımıza ayrı bir eğitim programı uyguladık" dedi. 


Son Güncelleme: 04.09.2018 15:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37