Turkuaz Polyester, Dilovası Belediyespor'a 18 bin TL destekte bulundu

Turkuaz Polyester, Dilovası Belediyespor'a 18 bin TL destekte bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Eylül 2017 Cumartesi 12:11
  Turkuaz Polyester, Dilovası Belediyespor'a 18 bin TL destekte bulundu


Dilovası Belediyespor başkan yardımcısı Enver Yıldırım, sanayici dostlarından Dilovası Belediyespor'a maddi destek toplamaya devam ediyor.  Kulüp başkanı Recep Laç, başkan yardımcısı Enver Yıldırım ve yönetim kurulu önceki gün Turkuaz Polyester yönetim kurulu başkanı Eralp Erdem’i ziyaret ettiler. Oldukça samimi ortamda geçen ziyarette Turkuaz Polyester yönetim kurulu başkanı Eralp Erdem, Dilovası Belediyespor kulübüne 18 Bin TL destekte bulundu.

YÖNETİMDEN ERDEM'E PLAKET
Ziyaret sonrası Dilovası Belediyespor kulüp başkanı Recep Laç,  başkan yardımcısı Enver Yıldırım ve kulüp yönetimi  desteklerinden ötürü Turkuaz Polyester yönetim kurulu başkanı Eralp Erdem’e plaket ve atkı takdim ettiler. 

ERDEM: GENÇLERE SAHİP ÇIKMAKTAN ONUR DUYARIZ
Turkuaz Polyester yönetim kurulu başkanı Eralp Erdem, Dilovası Belediyespor'un, başarısının ilçe için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Turkuaz Polyester olarak, kulübe bugün olduğu gibi bundan sonra da her türlü destek olacaklarının sözünü verdi. 

Erdem, Dilovası İlçesinin kendisini en iyi anlatacağı alanın spor olduğunu belirterek, "Dilovası Belediyespor'un, Kocaeli şampiyonluğunun yanı sıra, BAL’da ve profosyonel liglerde mücadele etmesi ve başarılı olması, ilçemizin gelişmesine ve tanıtımına önemli katkılar sunacaktır.
  
Ben de sporun içinden gelen bir sanayici olduğum için spor kulüplerinin belediye ve sanayi kuruluşlarından destek almadan ayakta kalmasının imkansız olduğunu biliyorum.  Bu bölgedeki tüm sanayicilerimiz Dilovası Belediyespor’a maddi ve manevi destekte bulunursa gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak topluma kazandırmış oluruz. Bu nedenledir ki, biz de firma olarak Dilovası Belediyespor’un başarısı için üzerimize düşüne yapmaya hazırız" dedi. 
Son Güncelleme: 30.09.2017 12:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37