banner55

Başbakan Yardımcısı Işık'tan Gebzeli Atak Robot'a özel ilgi

Başbakan Yardımcısı Işık'tan Gebzeli Atak Robot'a özel ilgi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Kasım 2017 Cumartesi 12:08
Başbakan Yardımcısı Işık'tan Gebzeli Atak Robot'a özel ilgi


Başbakan Yardımcısı Işık, Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Gebze’deki Bilişim Vadisi’nde geliştirilen ATAK Robota özel ilgi gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Kocaelili firmalar da yer alıyor. Gebze’de faaliyet gösteren Hamle Mühendislik firması ATAK Robot Markası ile ürettiği endüstriyel robot ürünlerini Kocaeli Bilişim Fuarında sergiliyor. Firma standı firmanın ilk robot tipi olan 6 Eksenli kol tipi robotu ile yoğun ilgi çekerken, Hamle Mühendislik yetkilileri ATAK Robotun yeni modellerini Gebze’de faaliyete geçen Bilişim Vadisinde geliştirdiklerini bildiriyor. 

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK, ATAK ROBOTU İNCELEDİ
Hamle Mühendislik Genel Müdürü Murat Akkaya, fuar açılışı sonrası firma standında robot ürünlerini inceleyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'a ATAK Robot hakkında bilgi verdi. Başbakan Yardımcısı Işık, görüştüğü firma yetkililerine yerli robotun sensör sistemleriyle donatılarak insanlarla bir arada çalışmak üzere geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Firma yetkilileri de robotun AR-GE çalışmalarının Gebze’de kurulan Bilişim Vadisinde devam ettiğini, firmanın farklı türlerde robot geliştirmenin yanında bu tip teknolojik olanaklar ile de donatılacağını ve dünyadaki benzer markaların ürünleriyle yarışır hale geleceğini ifade etti.

ATAK ROBOT BÖLGE SANAYİCİSİNİN İLGİSİNİ ÇEKTİ
ATAK Robotun ilk modeli olan 6 eksenli kol tipi endüstriyel robot sanayide en çok tercih edilen robot tipi olmasının da etkisiyle yoğun ilgiyle karşılaştı. Hamle Mühendislik yetkilileri Kocaeli Bilişim Fuarında da gerek sanayi, gerek üniversitelerden robota gelen yoğun ilgiden memnun olduklarını, fuarda pek çok proje görüşmesi yaptıklarını belirtti.

ENDÜSTRİ 4.0 ÇÖZÜMLERİ
Hamle Mühendislik Kocaeli Bilişim Fuarında ATAK Robotun yanında Endüstri 4.0 çözümlerini sergilediği ayrı bir stantla da katılım sağladı, Firma bu standında Kocaelili sektör temsilcilerine Endüstri 4.0’ın tarihi, teknolojinin gelişimi ve gelecek projeksiyonları ile sunumlar yapmanın yanında kamera teknolojisi ile robotlar için geliştirilen sanal güvenlik kafesi uygulaması, makina emniyet çözümleri, Tam Dijital Fabrika Simülasyonu ile ziyaretçilere Endüstri 4.0 çözümlerini tanıtıyor.

 
Son Güncelleme: 25.11.2017 12:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37