banner55

Darıca Belediyesi WHATSAPP hattı devrede

Teknolojik yenilikler sürecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Ekim 2016 Pazartesi 15:51
Darıca Belediyesi WHATSAPP hattı devrede
Darıca Belediyesi, vatandaşların dilek ve şikayetlerini, yazılı ve görsel mesajlar ile anında yetkililere iletebilmeleri amacıyla  Whatsapp uygulamasını devreye soktu.

Bu kapsamda Darıca’lı vatandaşlar 0532 308 41 41 numaralı hat üzerinden soru, görüş ve önerilerini akıllı cep telefonlarından anında yetkililere ulaştırarak çözüm, öneri ve şikayetlerini dile getirebilecekler.

TEKNOLOJİK YENİLİKLER SÜRECEK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Sosyal medya ve akıllı teknolojilerin büyük önem arz ettiği günümüzde, vatandaşlarımızın soru, görüş ve önerilerini akıllı telefonlar aracılığıyla anında yetkili birimlerimize aktarabilmeleri adına böyle bir uygulamayı hayata geçiriyoruz.

Bu proje ile birlikte belediyemizin vatandaşlarla arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, soru ve görüşleri daha hızlı almak, zamanında çözüm üretmek için akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulamasını 0532 308 41 41 hattıyla hayata geçiriyoruz. 

Bu projeyle, vatandaşlarımız belediye sorumluluk alanı içerisinde karşılaştıkları sorunları, görüş ve önerilerini yazılı veya fotoğraflarını çekerek WhatsApp uygulaması aracılığı bizlere iletirlerse ilgili birimler tarafından gerekli çalışma yapılacaktır" diyerek vatandaşları uygulamaya katılmaya davet etti. 
Son Güncelleme: 17.10.2016 18:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37