banner55

General Mobile'dan, Türkiye'nin ilk yerli üretim logolu telefonu

General Mobile'dan, Türkiye'nin ilk yerli üretim logolu telefonu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Ekim 2018 Çarşamba 20:42
  General Mobile'dan, Türkiye'nin ilk yerli üretim logolu telefonu
Türkiye'nin yüzde yüz yerli cep telefonu markası General Mobile, Tükiye’nin ilk yerli üretim logolu telefonunu üretmeye başladı. İkitelli’de, yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasiteli yeni fabrikasında üretilen yerli üretim logolu telefonlar raflardaki yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye'de üretilen tüm ürünlerin etiketlerinde, tarife ve fiyat listelerinde kolaylıkla görünebilir ve okunabilir şekilde bulunmasını zorunlu hale getirilen 'yerli üretim' logosu uygulamasının hayata geçirilmesinin ardından tamamen yerli bir marka olan General Mobile, Tükiye’nin ilk yerli üretim logolu telefonunu üretmeye başladı.
33 ülkede faaliyet gösteren, inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları ile de dikkat çeken General Mobile, kısa süre önce lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro ve diğer tüm ürünlerinde yeri üretim logosu kullanacak.

Ticaret Bakanlığı’nın fiyat etiketi yönetmeliğinde yaptığı düzenleme kapsamında yerli üretim logosunun yanı sıra etiket ve listelerde ürünün üretim yeri ve ayırıcı özelliği de yer alıyor. Ayrıca tüm vergiler dahil satış fiyatı da ambalajda yer alacak.

GM 9 Pro’nun etikette yer alacak satış fiyatı, lansman fiyatı olan KDV dahil 2.899 TL. General Mobile fiyat politikasını değiştirmeden yeni yönetmelikle birlikte mevcut fiyatları uygulamaya devam ediyor. 


Son Güncelleme: 04.10.2018 10:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37