banner55

GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü, Tarım Fuarı'na katıldı

GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü, Tarım Fuarı'na katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Aralık 2018 Perşembe 12:45
 GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü, Tarım Fuarı'na katıldı

 


Biyoteknoloji Enstitüsü GTÜ'yü Growtech Eurasia Tarım Fuarı'nda temsil etti.

Türkiye'de düzenlenen en büyük uluslararası tarım fuarlarından biri olan Growtech Eurasia'nın 18.'si olan Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı (https://www.growtech.com.tr/) 28 Kasım - 1 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya Expo Center'da gerçekleşti. 

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)'nin ilk kez katıldığı fuarda üniversiteyi Biyoteknoloji Enstitüsü temsil etti. Toplam 30'u aşkın ülkeden 800'den fazla firmanın katıldığı ve ziyaretçi sayısı 85.000'e yaklaşan fuarda GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü'nün tarım ile ilgili yetkinliklerinin ve Ar-Ge projelerinin tanıtıldığı standa ilgi yoğun oldu. 

Biyoteknoloji Enstitüsü araştırma görevlisi ve öğrencilerinin de katıldığı fuarda GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ümit Barış Kutman ve Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Yıldız Kutman özellikle bitki besleme ve gübreler, agrokimyasallar ve yenilikçi tarım teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası pek çok firma temsilcisi ile Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında görüşmeler yaptı.
Son Güncelleme: 06.12.2018 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37