banner55

GTÜ ve SoftTech’den iş birliği

GTÜ ve SoftTech’den iş birliği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2017 Salı 14:20
GTÜ ve SoftTech’den iş birliği


Üreten eğiten işbirliğine bir yenisini daha katan GTÜ'de, SoftTech ile imzalar atıldı. Ar-Ge projelerinden, öğrenci istihdamına kadar birçok projede birlikte çalışma kararı alındı.
 
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) SoftTech Yazılım Teknolojileri Araştırma Geliştirme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. ile Stratejik İşbirliği Sözleşmesi GTÜ Rektörlük Senato Salonu'nda yapılan imza töreni ile gerçekleştirildi.



İmza törenine GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, GTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Aslan, SoftTech Yazılım Teknolojileri Genel Müdürü Melih Murat Ertem, GTÜ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Göktürk, SoftTech Yazılım Teknolojileri Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Madendere, Darço Akkaranfil, Haluk İnanmış, Proje Sorumlusu Hanife Oktay, Ar-Ge ve Teknokent Müdürü Ömer Gökçeli katıldı. 

Bu sözleşme ile üniversite sanayi iş birliği kapsamında, SoftTech'in Tuzla'daki Ar-Ge Merkezi’ne ek olarak açılması planlanan Kadıköy'deki Ar-Ge Merkezi'ndeki ve diğer lokasyonlardaki Ar-Ge faaliyetlerinin GTÜ tarafından akademik olarak desteklenmesi öngörülüyor. 

Yine bu kapsamda üniversitenin akademisyen ve öğrencilerinin teorideki çalışmalarının uygulamada desteklenmesi amacıyla tarafların işbirliği içerisinde olmayı hedefledikleri ortak çalışmalara ilişkin genel hükümler görüşüldü.
 
Stratejik işbirliği, Ar-Ge projelerine danışmanlık, lisansüstü eğitim, üniversitede ders verme, üniversitenin seminerlerine katılım, öğrenci istihdamı gibi konu başlıklarını içeren bir sözleşme özelliğini de taşıyor. 



Son Güncelleme: 10.01.2017 14:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37