İnternette güvenliğe akıllı çözüm

İnternette güvenliğe akıllı çözüm

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Nisan 2017 Cuma 11:13
İnternette güvenliğe akıllı çözüm


Dünya genelinde bireyler ve kurumlar kaçınılmaz bir şekilde işlemlerini internet üzerinden yapıyor. Artan tehditlerden korunmak için güvenliğe harcanan meblağ dikkat çekici oranda artıyor. 'Küresel İnternet Güvenliği' raporuna göre, internette güvenliğe 42,8 milyar dolar harcanacak. Synology, ev ve iş yerleri için tasarladığı ürünüyle sanal dünyada güvenliği ve hızı bir arada sunuyor.

Bağımsız araştırma kuruluşu Allied tarafından yapılan 'Küresel İnternet Güvenliği' araştırma raporuna göre, küresel internet güvenliği pazarı 2020 yılına kadar yüzde 8,1 oranında artış kaydederek 42,8 milyar dolara ulaşacak. Dünyada internet kullanımı hızla yaygınlaşırken, internet güvenliği konusu daha da önem kazanmaya başladı. Gerek donanım gerekse yazılım anlamında kullanıcılarına yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Synology, geliştirdiği RT2600ac ürünüyle güvenlik ve konfor sunuyor.

Birden fazla cihazla internete girenler için ideal

Ürün geliştirme aşamasında müşteri taleplerine odaklandıklarına dikkat çeken Synology Türkiye Ürün Müdürü Ercan Çimen, "İnternete her yerden ve her zaman sorunsuz, güvenli erişebilmek günümüzün en önemli ihtiyaçları arasında. Kullanıcılar erişim konusunda hassas ve bu yüzden güvenli, yüksek performanslı yönlendirici (Router) ürünleri tercih ediyor. RT2600ac, 1.7 GHz’lık çift çekirdek işlemciyi üzerinde barındırıyor. Çift WAN desteği ile 2.0 Gbps’lık bant genişliğine erişmeyi sağlayan ürün, kullanıcıların yük dengeleme ve arıza durumlarında yük devretmeleri için fiber internet bağlantısından faydalanılmasını sağlıyor" dedi.

Sanal dünyada hız ve güvenlik bir arada

Synology Router Manager (SRM) tarafından desteklenen RT2600ac, profesyonel düzeydeki ağ yönetim araçları sunmanın yanında tüketici dostu fiyat politikasıyla da dikkat çekiyor. Cihaz, bant genişliği tüketimini izlemeyi ve kontrol etmeyi sağlıyor. Birden fazla cihazın yüksek hızlarda ağa bağlanabilmesini sağlayan ürün, MU-MIMO desteği ve 802.11ac Wave 2 sertifika standardı ile güvenli ağ kullanımına olanak sağlıyor. Smart Connect özelliği sayesinde RT2600ac, 2.4 GHz ve 5 GHz bant aralıkları için maksimum hız ve bağlantı kalitesi sunarken, ağ bağlantı kalitesinin optimize edilmesini mümkün kılıyor. Kullanıcıların ağ yönetimlerini hızlı ve kolay şekilde yapabilmelerini sağlayan ürün, Wi-Fi ve DLNA sertifikasına da sahip.

Synology Hakkında:

2000 yılında kurulan Synology, Ağa Bağlı Depolama (NAS) alanında dünya lideri bir markadır. Tayvan kökenli Synology'nin sunduğu kapsamlı ürün ve servis portföyü, büyük kurumsal şirketlerin yanında KOBİ'lerin ve ev tipi kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

2004 yılında geliştirdiği NAS işletim sistemi DiskStation Manager'ın (DSM) tanıtımını yapan Synology, sezgisel ve kullanıcı dostu arayüze sahip bu işletim sistemiyle birlikte, NAS sistemlerinin karmaşık ve yönetilmesi zor sistemler olduğu yönündeki algının da kırılmasını sağlamış ve kişisel bulut hizmetlerinden daha fazla kişinin yararlanmasına ön ayak olmuştur.

Synology, aynı zamanda NAS sistemini yüksek performanslı ve tüm servislerin bir arada barındırdığı bir sunucuya dönüştüren Package Center (Paket Merkezi) yaklaşımının da mimarıdır. DSM 6.1 sürümünü 2017'de yayınlanmasıyla birlikte Active Directory Server ile daha iyi BT verimliliği sağlamaktadır. DSM 6.1, SMB sunucu ile kopyalama performansını artırırken, dosya optimizasyonu ile güvenilirliği ve sürekli gelişimi mümkün kılmaktadır. 



Son Güncelleme: 14.04.2017 11:19
Anahtar Kelimeler:
Bakan Varank
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37