banner55

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Geçiş Sistemleri Technopc'ye emanet

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Geçiş Sistemleri Technopc'ye emanet

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Nisan 2019 Cuma 14:26
 Kuzey Marmara Otoyolu’nun Geçiş Sistemleri Technopc'ye emanet
Türkiye'de bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip olan Technopc; tecrübe, performans ve ürün kalitesini bu kez de Kuzey Marmara Otoyolu'nda gösterdi. Dev projenin Hızlı Geçiş Sistemi'nde BOX PC modeli kullanılarak tek kamera ile çoklu şerit yollarda yüzde 99 gibi bir oranın üzerinde performans başarısı sağlandı. 

Sağlıktan finansa, eğitimden savunma sektörüne kadar birçok sektöre teknolojik çözümler üreten, son olarak dünyanın en büyüğü İstanbul Havalimanı'nın tüm bilgisayar teknolojilerinde yer alan Technopc; tecrübe, performans ve ürün kalitesini bu kez de Kuzey Marmara Otoyolu’nda gösterdi. 

Türkiye’de bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip olan Technopc’nin Endüstriyel BOX PC modeli, İstanbul trafiğini rahatlatacak 398 kilometre uzunluğundaki dev projenin Hızlı Geçiş Sistemleri'nde (HGS) kullanıldı. Sistemden geçen araçların plakalarını okuyarak bilgileri alıp ödeme sistemine aktarmak için kullanılan, üzerinde birçok yazılımın aynı anda çalıştığı ürünün ilk faz kurulumları da bitti.       

YÜZDE 99 BAŞARI


Kurulan ürünün 7/24 çalışabilecek yüksek performansa sahip olduğunu belirten şirketin Yönetici Ortağı Murat Yücel, “Tedarikçisi olduğumuz, ücret toplama sistemlerinin Türkiye'de lider tek entegratör firması Tetra HGS Elektronik Sistemleri yönetimindeki projede gelişmiş yazılım, donanım ve kamera teknolojileri bir arada kullanıldı. Tek kamera ile çoklu şerit yollarda yüzde 99 gibi bir oranın üzerinde performans başarısı sağlandı. Böylece piyasada yer alan en güçlü çözüm oluşturuldu. Yazılım ve donanımın en üst performansla çalıştırıldığı bir projeye imza attık” dedi. 
 
TECHNOPC HAKKINDA


Türkiye’nin bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip öncü firması Technopc, 20 yıldır bilişim alanında tartışmasız çok önemli bir konumda bulunuyor. Özellikle Ar-Ge çalışmalarıyla uluslararası alanda adından söz ettiren Technopc'nin ürünleri arasında; son kullanıcıya yönelik mini bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, endüstriyel tabletler ve telefonlar, tablet PC'ler ile teknolojik medikal araçlar yer alıyor. Technopc bu ürünlerle sağlıktan bankacılığa, eğitimden savunma alanı ile perakendeye kadar birçok sektöre hitap ediyor.
Son Güncelleme: 12.04.2019 14:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37