banner55

Sanayi-üniversite işbirliği ile doğa dostu araç üretildi

Sanayi-üniversite işbirliği ile doğa dostu araç üretildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ağustos 2017 Pazartesi 21:17
Sanayi-üniversite işbirliği ile doğa dostu araç üretildi
Opet Fuchs'un desteğiyle üretilen elektromobil araç TÜBİTAK'ın düzenleyeceği Efficiency Challenge Electric Vehicle yarışlarına hazırlanıyor.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri tarafından üretilen elektromobil araç, TÜBİTAK organizasyonunda Yerli Ürün Teşvik Ödülü, Tasarım Ödülü ve Verimlilik Ödülü’ne aday olacak.

Madeni yağ sektörünün lider firmalarından Opet Fuchs, güçlü Ar-Ge geleneği doğrultusunda inovatif projelere destek vermeye devam ediyor. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin oluşturduğu 24 kişilik ERUIDEEV Takımı, Opet Fuchs’un desteğiyle ürettiği elektromobil araçla 21-27 Ağustos tarihleri arasında 40 üniversiteden 51 farklı takımın katılım sağlayacağı, TÜBİTAK’ın Kocaeli'de düzenleyeceği 'Efficiency Challenge Electric Vehicle' yarışlarına hazırlanıyor. 

MURAT SEYHAN: GELECEĞE YATIRIM YAPAN GENÇLERİ DESTEKLİYORUZ

Opet Fuchs Genel Müdürü Murat Seyhan, yetenekli gençleri desteklemekten gurur duyduklarını belirterek, şu bilgileri verdi: 

Türkiye'ye nitelikli insan kaynağı sağlama hedefimiz doğrultusunda inovatif bakış açısına sahip ve geleceğe yatırım yapan gençleri destekliyoruz. 

Dış kabuktan, iç şasesine kadar Erciyes Üniversitesi laboratuvarında üretilen araç ile iki yıldır Tübitak yarışlarına katılan ERUIDEEV Takımı bu yıl yerlilik, verimlilik ve tasarım kategorilerindeki başarı hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.


OPET FUCHS HAKKINDA 
Opet Fuchs Madeni Yağ San. ve Tic. A.Ş., OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu; otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, 200’e yakın konusunda uzman çalışanı ve tüm Türkiye’de bulunan geniş bayi ağı ile hizmet vermektedir.

FUCHS PETROLUB SE HAKKINDA
Dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ şirketi olan Fuchs Petrolub SE, 40’dan fazla ülkede, 50’nin üzerinde şirket ve 5000’in üzerinde çalışan ile faaliyet göstermektedir. 100.000’den fazla müşterisine 10.000’in üzerinde ürün ile özel çözümler üreten Fuchs, özellikle teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımlarla sektöründe öncü konumdadır.

OPET PETROLCÜLÜK A.Ş. HAKKINDA
OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor. Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve sosyal sorumluluk yaklaşımıyla hareket eden OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. 

Türkiye’de akaryakıt dağıtım sektöründe ikinci sırada yer alan OPET'in SUNPET markası ile birlikte 1500’ü aşkın istasyonu bulunuyor. Kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık veren OPET’in pazarda büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi ise 1 milyon metrekübün üzerinde. Akaryakıt sektörünün teknolojiyi en iyi kullanan markası OPET, yeni  geliştirilen 'Akıllı Dolum Sistemi' ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye’deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlayarak sektörde yine bir yeniliğe imza attı. 

KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'ne göre dokuz yıl aralıksız müşterinin en çok memnun kaldığı marka seçilen OPET, yeni ölçümleme sistemi 'Türkiye Müşterinin Sesi' Araştırması'nda iki yıldır sektörün müşteri bağlılık seviyesi en yüksek markası seçilerek başarısını 11’inci yıla taşıdı. OPET, aynı zamanda Superbrands ve Lovemark gibi unvanların da sahibi.

OPET, 'Kusursuza Yolculuk' yaklaşımı ile bu iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam edecek.
 
Son Güncelleme: 21.08.2017 21:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37