banner55

Bu araçlardan burunları kanamadan kurtuldular

Bu araçlardan burunları kanamadan kurtuldular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ekim 2017 Pazartesi 16:32
   Bu araçlardan burunları kanamadan kurtuldular

 


TRABZON'
da, Karadeniz Sahil Yolu'nda, 5 kilometre arayla aynı saatlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında sürücülerin kontrolünden çıkan 2 otomobil takla atarak ters döndü. Araçları hurdaya dönen iki sürücü de burunları bile kanamadan kazayı atlattı.

Karadeniz Sahil Yolu'ndaki ilk kaza saat 09.00 sıralarında Sürmene İlçesi girişinde meydana geldi. Rize'den Trabzon yönüne giden 35 yaşındaki Mehmet Demir'in yönetimindeki 61 AT 409 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirince araç 3 takla attı.

Kazada sürücü Demir, ters dönerek duran otomobilden kendi çabaları ile çıkmayı başardı. Burnu bile kanamadan atlattığı kazaya inanamadığını belirten sürücü Demir, "Ne oldu anlamadım. Bir anda direksiyon kontrolünü yitirdi. Takla atıp ters döndüm. Araçtan kendim çıktım. Bana bir şey olmadı" dedi.

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı. Ulaşım, bir süre tek şeritten sağlanabildi.

TAKLA ATARAK KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Karadeniz Sahil Yolu'ndaki ikinci kaza ise saat 09:30 sıralarında Araklı İlçesi Yalıboyu Mevki'inde meydana geldi. Trabzon'dan Rize yönüne giden 32 yaşındaki Rıfat Gider idaresindeki 61 NA 445 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirince takla atarak karşı şeride geçti. Yaya kaldırımında ters dönerek duran otomobilde sıkışan sürücü çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Kontrol amacıyla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen sürücü Rıfat Gider, taburcu edildi.

6 ay önce de yine bir kaza yaşadığını anlatan sürücü Rıfat Gider, "O kazada aracım pert olmuştu. Bu kazada da aynı oldu. Ama çok şükür iyiyim" dedi.


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 30.10.2017 16:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37