Çağlar Özdemir'in mutlu günü

Çağlar Özdemir oğlunu evlendirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:35
Çağlar Özdemir'in mutlu günü
Samsun eşrafından Neziha – Ümmet Erdoğan çiftinin güzel kızları Melek ile Kars eşrafından Aslı – Çağlar Özdemir çiftinin yakışıklı oğulları Kıvanç görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

Grand Toprak Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde gerek takı kuyruğu gerekse halaylar üçer şerit oluşurken, Gebze bölgesinin siyaset, bürokrasi, sanat, edebiyat, spor, eğitim, iş çevreleri başta olmak üzere her kesminden çok renkli konukları bir araya getirdi.

Açılış dansı ve pasta kesimi ile devam eden düğünün takı merasimi tam bir izdihama yol açtı. Çifte manevi katkı yerine ülkemiz geleneklerinde yer edindiği şekliyle maddi katkıda da bulunmak isteyenler upuzun ve yer yer üç şeritli sıra oluşturdu.  

Sanatçı Murat Güler ile kendisine enstrümanda eşlik eden Birkan Güven Saltaş performansları ile konukların büyük beğenisini alkışını topladı. Geleneksel toplu fotoğraf çekimleri ve konukların düğüne dört dörtlük bir ev sahipliği yapan dünürler ile birbirine çok yakışan çift tarafından uğurlanması ile son buldu.

Çifte mutlu günlerinde CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile aralarında İsmet Kara, Özkan Koçak, Sedat Tatar’ın da bulunduğu eski ilçe başkanları, EMEP Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik ve yönetimi ile eski ilçe başkanı Durmuş Çelik, AKP Gebze İlçe eski yöneticilerinden Gebze Belediyesi halkla ilişkiler çalışanlarından Erol Kuru, Gebze KAI Başkanı Metin Baytöre, KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Örgütlenme Uzmanı Nihat Akyol, şair yazar Adil Zaman, GESDER Başkanı Bülent Işık, KBB Gebze İtfaiye Sorumlusu Kenan Akçay ile eşi KBB İSU çalışanı Deniz Akçay ile aralarında Yaşar Balcı, Gazi Aydoğdu, Muhammet Uludağ, Abdullah Yılmazel, Yılmaz Uçak, Cihangir Orhan, Serdar Tüze, Nurhan Deniz’in de aralarında bulunduğu birbirinden renkli çok sayıda konuk katıldı.  
Son Güncelleme: 27.08.2016 12:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37