Cami avlusunda donmak üzereyken bulundu!

Cami avlusunda donmak üzereyken bulundu!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Aralık 2016 Pazartesi 22:35
Cami avlusunda donmak üzereyken bulundu!
BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, iki günlük erkek bebek, donmak üzereyken cami avlusunda bulundu.

Edremit'in Zeytinli Mahallesi Merkez Camii'ne sabah namazı için gelen cemaat, battaniyeye sarılmış kundak içinde erkek bebek buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, bebeği ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kontrolden geçirilen ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebeğin 2 günlük olduğu belirlendi. 

Bebek hastanede yeni doğum yapan başka bir anne tarafından emzirildi. Hastanenin yeni doğan ünitesinde bakımı devam eden bebeği cami avlusuna bırakan ailesinin bulunması için soruşturma başlatıldı. 

HEMŞİRELER 'EGE' İSMİNİ VERDİ 

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, battaniye sarılı olarak cami avlusuna bırakılan ve soğuktan donmak üzereyken bulunup, Edremit Devlet Hastanesi'ne götürülen kundak içindeki iki günlük erkek bebeğe hemşirelerin tarafından 'Ege' ismi verildi. Yenidoğan Ünitesi'nde kuvözde tutulan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Hemşirelerin biberonla besleyip, tüm ihtiyaçlarını karşıladığı bebek, hastanene maskotu oldu.

Hemşire Hanife Karaağaç, hastanelerinde yatan her bebeğin kendileri için kıymetli olduğunu belirtip, "Ancak, Ege bebek durumu nedeniyle bizim için daha da özel. Terkedilmiş olması bizleri üzdü. Bu durum bölgemizde pek rastladğımız bir durum değil. Ancak, şu an burada her türlü bakımı yapılıyor. Çok sakin bir bebek. Herhangi bir sağlık sorunu yok. 

Uykusu düzenli. Bebeğimiz henüz çok küçük olduğu için biberon ile anne sütüne yakın özellikte mamayla besliyoruz. Ege bebek, hastanemizin göz bebeği oldu. Kendisine ilgi çok büyük. Sosyal Hizmetler uzmanları da bebeği takip ediyor. Süreç ne kadar sürerse anne şefkatini ona vereceğiz" dedi. 

Öte yandan, bebeğin annesinin bulunması için jandarmanın çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 



Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 12.12.2016 22:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37