Efesanport'dan muhteşem bahar şöleni

Geleneksel bahar şenliğinin 5.si

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mayıs 2016 Perşembe 21:47
Efesanport'dan muhteşem bahar şöleni
Efesanport Liman yönetimi ve çalışanları Yuvacık Barajı’nda bir araya gelerek, hem 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladılar, hem de geleneksel Bahar Şenliği’nin 5.sini gerçekleştirdiler.

Dilovası’nda faaliyet gösteren Efesanport Liman İşletmeleri’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.sini gerçekleştirdiği Bahar Şenliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hafta sonu Yuvacık Gazi Camping Tesisleri'nde gerçekleşti. 
ÇOK SAYIDA DAVETİ KATILDI


Efesan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe’nin de katıldığı şenliğe ayrıca AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, İlçe Nüfus Müdürü Hasan İstif, Dilovası Belediyesi Meclis üyeleri Cemil Daşdemir, Halit Ekici, Ferdi Erdoğan, Gebze Belediyesi Meclis üyesi Kerim Büyükgöz, AK Parti İlçe yöneticileri Yasin Akın ve Hamza Şayir, 154 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkan Yardımcısı Metin Daşdemir, Boğaz Kafe’nin sahibi Bekir Dursun, Efesanport Liman İşletmeleri Müdürü İlker Tuncer, Efesanport Limanı Operasyon Müdürü Adnan Sak, Efesanport yönetimi ile çalışanları ve ailelerinden oluşan 450 kişi şölene katıldı.

ŞARKILARLA COŞTULAR
Sabah saatlerinde başlayan şölende çalışanlar ve aileleri piknik düzenin kurulmasının ardından kahvaltılarını yaptıktan sonra etkinlikte yer alan çeşitli oyun ve gösterilerle güzel bir keyif yaşamanın tadını çıkartırken, şölende bağlamanın başına geçen Efesanport Liman İşletmeleri Operasyon Müdürü Kaptan Adnan Sak çaldığı müziklere Yunus Gökoğlan, Oktay İşleyen ve Hatice İşleyen’in birbirinden güzel şarkıları ile coştular. 
PERSONELİMİZ BİZİM AİLEMİZ


5. Bahar Şenliği ve 1 Mayıs İşçi Bayramını aynı anda kutlayan Efesanport çalışanları birlik ve beraber adına güzel görüntüler verirken düzenlenen etkinlik ile ilgili birer konuşma yapan Efesan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe, “1972 yılında aile şirketi olarak ile büyüklerimiz tarafından kurulan Efesan Grup her geçen yıl yeni sektörler ile büyüme yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Efesan Grup olarak ticari anlayışımızda personelimizin her zaman moral ve motivasyonuna önem gösterdik. Personelimizi de ailemizden sayarak. Daha iyi çalışma ve yaşam koşullarını sağlayarak büyüme yolunda hızla ilerlek. Bugün burada bu yönde ne kadar güzel mesafeler kat ettiğimizi görüyoruz.

Çalışanlarımızın 5. Bahar Şenliğimiz ve 1 Mayıs işçi bayramında bir arada sergilediği bu güzel tablonun bundan sonraki yıllarda da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir şekilde süreceğini umuyor ve katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.
YAMAN: EFESAN ÖRNEK OLMALIDIR       
Efesanport çalışanlarının şenliğine katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmada “Dilovası’nda kurulduğu günden bu yana Dilovası halkıyla sıcak ilişkiler kuran ve Dilovası halkının sevgisini kazanan Efesanport Liman İşletmeleri’nin böyle güzel bir organizasyon ile hem yönetimini, hem çalışanlarını, hem de biz misafirlerini böyle anlamlı günde güzel bir organizasyonla ağırlamalarından dolayı, başta Kadir Efe ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Emekçinin bayramı olan 1 Mayıs’ın böyle güzel bir organizasyon ile kutlanması tüm sanayi kuruluşlarına örnek olmalıdır. Emek en yüce değerdir. Bu değerin karşılığını gören çalışanların işletmelerine ne kadar bağlı ve sahip çıktıklarını burada görmekteyim. Herkes canla başla bir aile huzuru içerisinde güzel bir gün geçirmenin heyecanını yaşıyorlar. Bu güzel günün tüm katılan emekçilere hayırlar getirmesini diliyorum”dedi.  
   
BOL BOL OYUNLAR OYNADILAR   
Konuşmaların ardından piknik şölenine devam eden Efesanport çalışanları bol bol halaylar çekip horon teptiler. Şarkıların yanı sıra Efesanport çalışanları oynanan oyunlarla da önemli ölçüde stres atarak günün keyfini çıkarttılar. Çalışanlar fırsat buldukça da Yuvacık’ın temiz havasına eşlik ederek yürüyüşler yaptılar. 



Son Güncelleme: 05.05.2016 22:54
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37