Elleri kesilerek öldürülen kadının annesi: En ağır cezayı alsınlar

Mahkeme 3 Kasım tarihine ertelendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Eylül 2016 Çarşamba 13:44
Elleri kesilerek öldürülen kadının annesi: En ağır cezayı alsınlar
İzmit'te, dövülüp boğularak öldürülen, elleri bileklerinden kesilmiş halde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun annesi Hediye Görmüş, duruşma sonrası kızının fotoğrafına bakıp ağlayarak, "En ağır cezayı alsınlar. Çocuğumun kanı yerde kalmasın" diye feryat etti.

Geçen yıl Ocak ayında meydana gelen olayda, İzmit- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde bir kadın cesedi bulundu. Elleri bileklerinden kesilen kadının Nuran Dutlu olduğu belirlendi. Jandarma'nın operasyonu ile yakalanan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer tutuklandı. 

Muhammet Yıldız, ifadesinde Nuran Dutlu'yu kendisine borcu olan 5 bin lirayı ödememesi sebebiyle çıkan tartışmada Bursa'da iple boğduğunu, ellerini kestiğini, cesedi ise Kandıra yolunda attıklarını söyledi. 

Bugün, Kocaeli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Muhammet Yıldız ve Sertaç Özer ile Nuran Dutlu'nun annesi Hediye Görmüş katıldı. Muhammet Yıldız ile Sertaç Özer'in avukatları önceki savunmalarını tekrar etti. 

Mahkeme heyeti, bir tanığın ifadesinin alınması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlisinin bir sonraki duruşmaya katılması için duruşmayı 3 Kasım tarihine erteledi.

Hediye Görmüş duruşma sonrası kızının fotoğrafına bakıp ağlayarak yaptığı açıklamada, "Adalet yerini bulsun. Hepsi tutuklansın, en ağır cezayı alsınlar. Benim çocuğumun kanı yerde kalmasın" diye konuştu. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.09.2016 00:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37