Eşiyle kavga edip kendi boğazına bıçak sapladı

Eşiyle kavga edip kendi boğazına bıçak sapladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Şubat 2018 Cuma 15:42
 Eşiyle kavga edip kendi boğazına bıçak sapladı


Kocaeli'nin Körfez ilçesinde eşiyle kavga etmesinin ardından mutfaktan aldığı bıçağı boynuna sapladığı belirten Handan Babat (22), kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Handan Babat'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.  

Olay sabah saatlerinde, ilçeye bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Yasin ile Handan B. çifti, iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüştüğü sırada, mutfağa giden 1 çocuk annesi Handan Babat eline aldığı bıçağı boğazına sapladı. 

Yasin B.'nin haber vermesi üzerine eve gelen sağlık görevlileri, Handan B.'ye ilk müdahalede bulundu. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Handan B., tedaviye alındı. Handan Babat (22), kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Handan Babat'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.  

Yasin B. ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Evde de araştırma yapan polis, incelenmek üzere olayda kullanılan bıçağı aldı. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 24.02.2018 00:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37