Gebze Meslekli mezunlar buluşmaya devam ediyor

Pilav gününde bululuştular

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2016 Perşembe 13:21
Gebze Meslekli mezunlar buluşmaya devam ediyor
Ülkemizin en eski meslek liselerinden olan Gebze Meslek Lisesi  mezunları  tarafından geleneksel hale getirilen pilav günü etkinliği hafta sonunda Gebze Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Bu yıl 8.si gerçekleşen pilav gününde eski mezunlar ve eğitimciler bir araya gelerek hasret giderdiler.

Pilav gününde ilk konuşmayı okulu temsilen müdür yardımcısı Cevdet Eski yaptı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Eski’den sonra mikrofona gelen okulun kurucu müdürü Mehmet Bakır,  öğrencilerine seslenerek duygu yüklü bir konuşma yaptı. Sırası ile söz alan eğitimci ve öğrenciler anılarını ve duygularını dile getirerek güne renk kattılar.

Organizasyon ile alakalı mikrofona gelen Şakir Şükrü Erdöl, 7 yıl önce temelini attıkları organizasyonda 8.ci buluşmayı gerçekleştirdiklerini, her geçen yıl yeni katılımcılar ve yeni yüzlerin aralarına katılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.  
Organizasyonun bir de gizli kahramanları olduğunu dile getiren Erdöl, “Maddi konuda finans sağlayan ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen bu  arkadaşlarıma hazirun huzurunda  teşekkür ediyorum. Gelecek yıl ki organizasyonda daha fazla katılım sağlanması için hareket edeceğiz” dedi.

Konuşmalardan sonra okulun bahçesine çıkan mezunlar aile fotoğrafı çektirdiler ve ikramlar eşliğinde doyasıya sohbet edip, hatıralarını tazeleme imkanı buldular.

 
Son Güncelleme: 02.06.2016 23:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37