banner55

Karısını 10 yerinden bıçakladı, kan görünce..

Karısını 10 yerinden bıçakladı, kan görünce..

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Aralık 2017 Perşembe 11:20
  Karısını 10 yerinden bıçakladı, kan görünce..


Adana'da 37 yaşındaki Hüseyin Ötken, boşanma konusunda ısrar eden eşi 26 yaşındaki Kevser Ötgen'i 10 yerinden bıçakladı. Kan görünce pişman olan Ötken, ambulans çağırıp, eşini hastaneye götürdü.

Merkez Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde oturan ve fırıncılık yapan Hüseyin Ötgen ile 2 çocuğunun annesi Kevser Ötgen arasında ekonomik nedenlerle şiddetli geçimsizlik başladı. Eşini döven Hüseyin Ötgen, bu süre içerisinde evden 2 kez uzaklaştırıldı. 9 Aralık'ta uzaklaştırma cezası biten Hüseyin Ötgen, eşi ile barışmak için evine geldi. 

Çift arasında boşanma isteği yüzünden tartışma çıktı. Evliliğini bitirmek isteyen genç kadın, kararından vazgeçmedi. Buna sinirlenen Hüseyin Ötgen, eline geçirdiği bıçakla genç kadının 10 yerinden yaraladı. Ötgen, eşini kanlar içinde yere yığıldığını görünce  pişman olup ambulans çağırdı. Eve gelen 112 ekibi, yaralı kadını Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunan genç kadın, tedaviye alınırken eşi ortadan kayboldu.

BOŞANMAK İSTEDİM

Hastanede olayla ilgili polise bilgi veren kadın,  "Eşim uzaklaştırma cezası bitince eve geldi. Benden son bir şans istedi, bende olmaz dedim. Boşanmak istediğimi söyledim.  Sürekli kumar oynayıp eve bakmıyordu. beni sürekli dövüyordu" dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin Ötgen'i kısa sürede yakaladı. Ötgen sorgusunda,  "Eşimi çok seviyorum, kendisinden bir şans daha istedim. Barışmayı kabul etmeyince öfkelendim bıçakladım. Kan aktığını görünce pişman oldum ve ambulans çağırdım" dedi.

Adliyeye sevk edilen Hüseyin Ötgen tutuklandı. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 14.12.2017 11:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37