banner55

Korkunç cinayet! 5 yaşındaki çocuğa 25 bıçak darbesi...

Korkunç cinayet! 5 yaşındaki çocuğa 25 bıçak darbesi...

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2017 Salı 23:13
  Korkunç cinayet! 5 yaşındaki çocuğa 25 bıçak darbesi...



MERSİN'
in Erdemli İlçesi'ne bağlı Kızkalesi'nde Suriyeli 5 yaşındaki Muhammed Hacderviş, defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak 3 yıl önce Kızkalesi'ne geldiği belirlenen ailenin en küçük çocuğu olan ve su satan Muhammed Hacderviş, dün akşam saatlerinde evine dönmedi. Bunun üzerine annesi Ranya Hacderviş ve diğer yakınları çocuğun bulunması için çevrede aramaya çıktı. Ancak, Suriyeli ailenin gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Küçük çocuğun kaybolduğu yönünde de Kızkalesi Polis Merkezi'ne bilgi verildi.

DUŞAKABİNDE BULUNDU

Sabah erken saatlerde Kızkalesi sahil kesiminde bir işyerinin çalışanı, duşakabini temizlemek istediği sırada, küçük çocuğun cesedini buldu. Bu sırada sahil kesiminde arama çalışmalarını sürdüren aile fertleri de acı haberi alınca koşarak geldi. Kanlar içindeki çocuğunun cesedi ile karşılaşarak şoke olan babaanne Emine Hacderviş, cesedini kucağına alarak sahil kesiminde yaklaşık 200 metre uzaklıktaki nöbetçi polis noktasının öne getirerek bıraktı. Burada sinir krizleri geçirerek gözyaşına boğulan aile fertlerini polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Olay yeri inceleme ekibi cinayetin meydana geldiği duşakabin içinde ve çevresinde delil araması yaptı. Olay yerine ulaşan nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından göğüs bölgesinde ve kalbinin üzerinde çok sayıda bıçak darbesi tespit edilen Muhammed Hacderviş'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA 25 BIÇAK DARBESİ

Kızkalesi'nde defalarca bıçaklanarak öldürülen 5 yaşındaki Muhammed Hacderviş'in cenazesi otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi.

Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapılan küçük çocuğun cansız bedeninde 25 bıçak darbesi bulunduğu belirlendi. Otopsi işlemi sonrası cenaze, çocuğun dedesi ve kuzenine tutanakla teslim edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracına konulan minik Muhammed'in cenazesi toprağa verilmek üzere Kızkalesi'ne götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİ

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemi tamamlanan küçük Muhammed’in cenazesi, Erdemli’nin Koyuncu Mahallesi'deki Çet Tepesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Muhammed'in toprağa verilmesi sırasında anne Ranya Hacderviş sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan anne ağıtlar yakarken, yakınları katilin bir an evvel bulunmasını istediler.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 19.09.2017 23:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37