Küçük kızların kaza şoku

Otomobil bariyerlerin altına girdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ağustos 2016 Perşembe 00:50
Küçük kızların kaza şoku
Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil bariyerlerin altına girdi. Kazada 1 kişi yaralanırken, kazanın şokunu yaşayarak ağlayan 2 küçük kız 112 Acil görevlileri tarafından kucağa alınarak sakinleştirdi. 

Kaza, öğle saatlerinde, D-100 Karayolu Yeni Yalı Mevkii'nde meydana geldi. Bayram Kuşioğlu, yönetimindeki 41 AP 115 plakalı otomobil ile Körfez yönüne giderken iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirince araç yol ortasında bulunan bariyerlere çarptı.

Otomobil bariyerlerin altına girerken, hava yastığının açılmas ile sürücü Bayram Kuşioğlu kazadan yaralanmadan kurtuldu. Mustafa Kızıl kafasını çarpması sonucu yaralanırken, arka koltukta bulunan yeğenleri Zümra ve Zülal Kızıl yaralanmadan kurtuldu. 

Kaza yerine gelen 112 Acil ekibi başından yaralanan ve boynu incinen Mustafa Kızıl'a müdahalede bulundu. Bu sırada, kazanın şokunu yaşayan küçük kızlar gözyaşlarına boğuldu. 112 Acil görevlileri küçük kızları kucaklarına alarak sakinleştirmeye çalışırken, mendille gözyaşlarını sildi.

Mustafa Kızıl yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük kızlar da kontrol amacıyla hastaneye götürüldü. Bayram Kuşioğlu kazanın şokunu uzunr süre atlatamazken, polislere bir aracın sıkıştırdığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 20.08.2016 00:04
Anahtar Kelimeler:
MedicanaBöbrek Taşı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37